Konu: [06.03.2022] Maske_34031 - Rodney_Banks | DM  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2022 16:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34031 - Rodney_Banks (Rodney forum hesabı: @Pyrex )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.03.2022 15:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda tek başıma bisikletimi sürüyordum. Kenarıda bisikletim ile durdum ve bir anda silah ile ateş açtılar. Yaralı sürem bittikten sonra ortamdan ayrıldım ve bisikletimle giderken tekrardan beni bu arkadaşlar gördü ve olayın üzerinden beş dakika bile geçmeden tekrar bana ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/852594286288437288/950016381821288458/sa-mp-019.png
                                                                       https://cdn.discordapp.com/attachments/852594286288437288/950016382744018974/sa-mp-022.png
Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 06.03.2022 16:19

Düşman olduğumuz birliğin hoodun hemen dibinde, tek bir harf farkla muhtemelen trollemek için orada duruyorsunuz, biri beni gelip vursa da şikayet açsam diye. O an tek bir harfi farketmem imkansız, hoodun dibindesiniz ve savaş bölgesi, aynı isim.

#2 - 06.03.2022 16:24
Dostum aynı isimde olmam fark etmiyorki, aynı birlikte bile değilim ve karakter şehire ineli daha bir saat bile geçmemiştir belkide? Üstümdeki isime bakarak ateş açman sence doğru bir hareket mi ve beni vurduktan hemen beş dakika sonra tekrardan vuruyorsunuz, vurduğunuz bölge hoodun yakını bile değil, bence bu savunmaya sığınma.

#3 - 06.03.2022 16:25
Merhaba, ben tekrar falan vurmadım sizi, bir kere oldu, PM'den zaten bunu bekliyormuş gibi "ben naquian değilim şikayet açacağım" dediniz, amacınız net.

#4 - 06.03.2022 16:26
Kişinin ismi ile düşman olduğumun birlikteki bir kişinin adları aynı, sadece bir harf değişik. Arkadaş durmadan Gleen park taraflarında afk atıyor. Amaçları sanırım isim benzerliğinden vurdurup şikayet açmak. Farkında olmadan vuruyoruz. Ayrıca pmden arkadaşla konuşuyorum, özür diliyorum yanlışıkla olduğunu isimlerinizi aynı yaptığınızı açıklıyorum.

İsimler:

Afk attığı yerler:

Savaş sırasında arkadaş durmadan düşman birliğin hoodunun yakınlarında afk attığı için, isimlerinde sadece bir tane harf farklı olduğu için bunu göremedik. Forumdan da bakmadığımız için farkında olamadık. Bilerek yapılan bir şey değil. Bu tarz durumların daha fazla yaşanmaması için daha dikkatli oluruz.

#5 - 06.03.2022 18:53
Zaten karakter şehire yeni inmiş bir birlikte bulunmuyorum herhangi bir husumetimiz yok ve rol yapmışlığımızda yok, karakterin kafasının üstündeki isime bakarak bana ateş açıyorsun. Zaten beş dakika geçmeden ikinci kez sıkıyorsunuz. Sıktığınız kişiyi bilmiyormusunuzda, ikinci kez bana sıkıyorsunuz? Onu anlayamadım ben. Ve isim benzerliği benim suçum değil, sizin dikkat edeceğiniz şey. İsim benzerliği demenizde bana saçma geliyor, çünkü isim benzerliği çok bir şey değiştirmez beni İC olarak tanımadıktan sonra.

#6 - 07.03.2022 14:02
Merhabalar, savaş-çatışma anında adrenalin yükselebiliyor ve hatalar yapılabiliyor. Tek harf ile karıştırmaları mümkün. Bu sebep ile bu seferlik ceza verilmeyecek. Şikayet açılan taraf daha dikkatli olsun lütfen.