Selam,
Videolu şekilde üzerinden gideceğim keşke videonun tamamını uploadlasaydın. Sıkıntı yok.
Buradan başlayalım. Evimin önüne gelip paralel şekilde park eden birisi var ve evimin kapısında bekliyor. Sence bunun hakkında ne düşünmeliyim? Hırsızsın ve ev arıyorsun. Chatlogda bunun için yeterli kanıtı sunuyor bence. Bu videoda seni kasaba içinde takipliyorum gittiğinden emin olmaya çalışıyorum. Burada bir sıkıntı yok.
Burada peşini bırakıp evime geri gideceğim. Bir süre bekliyorum. Sen ne yapıyorsun? Baitlemeye devam ediyorsun, ona da sıkıntı yok. Olabilir böyle şeyler bir yere kadar.
Kasaba içi takipte ramledin, çıkışında da en son böyle bir ram atınca senin amacının gelip burada dolaşmak olduğunu düşünmek güç. En başta silahı korku unsuru olarak kullanıyorum. Burada da görülüyor. Eğer ki amacım DM atmak olsa seni düşürebileceğim nereden baksana elli tane yer vardı.
Sen eğer sana silah çeken birisinin yanında durup hakaret savurmaya devam edersen aklıma iki şey gelir. Ya bu karakterin silahı var bu kadar özgüvenli veya tamamen korkusuz bir karaktere sahipmiş gibi rol yapıyor. Sen burada yaptığın rolün cezasını çekiyorsun, doğaçlama ile yapılan bir rol. Değinmeden geçmek olmaz, arkadaşının silahlı birisine yumruk atması bunu biraz da kanıtlar nitelikte.
Tüm yapılan rollerden sonra yoluma giderken sadece "Bay bay." diyorum ve aldığım cevap "Çek bi s*****m seni çocuk" demen korkusuz rolünün en büyük örneği. Büyük ihtimal kural altına sığınarak her türlü rolü yapabileceğini düşünüyordun, bilemem

Ek olarak, küfür edip bu denli sataştığın karakter Aşama 3 birliğin R19'u. Böyle bir karakter neden kendini ezdirsin? Sana defalarca yoluna gitmen için şans sundum. Arkadaşını alıp ya bana silahla saldıracaksın ya da yumrukla. Karakterim neden kendini imkanı varken savunmasın? Yetkili dilerse car ram'e kadar tüm ihlalleri tekrar toplar tek video üzerinden uploadlarım.