Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2022 23:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @muhammedugur Vanessa_Liddell
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda gözüküyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hızlı bir şekilde çarpışıyoruz, fakat benden daha fazla hasar almasına rağmen düşmeden devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye hızlı bir şekilde çarpıtığım, 2 tur dönmesinden belli oluyor. Fakat hiç bir şekilde düşmüyor.

#1 - 05.03.2022 12:26
Her hangi bir yazılım kullanmıyorum, videoda da anormal bir şey gözükmüyor. Ping/SAMP/Senkronizasyon hatalarından
kaynaklanıyor bu tür şeyler. Ayrıca motor ile bana CR atmaya çalıştığınızı kendi kendiniz kanıtlamış oldunuz, şikayeti incelen yetkili kişi bunu da göz önünde bulundurursa sevinirim. Şikayeti açmak için açmazsanız sevinirim. İyi roller.

#2 - 05.03.2022 12:28
Ayrıca video çok kısa, tam halini atarsanız daha açık ve anlaşılır olacaktır.

#3 - 05.03.2022 12:31
Her hangi bir yazılım kullanmıyorum, videoda da anormal bir şey gözükmüyor. Ping/SAMP/Senkronizasyon hatalarından
kaynaklanıyor bu tür şeyler. Ayrıca motor ile bana CR atmaya çalıştığınızı kendi kendiniz kanıtlamış oldunuz, şikayeti incelen yetkili kişi bunu da göz önünde bulundurursa sevinirim. Şikayeti açmak için açmazsanız sevinirim. İyi roller.
Öncellikle serverda ping yoktu, senkron dediğin şey ise sadece bende ya da sende gözüken şeylere denir. Videoda sana cr atmadım. Hızlı bir şekilde çarpışıyoruz, motor ile  cr atmaya çalışmışsın demişsin bisiklet kullanıyorum ve sana bisikletle cr atmam biraz zor mantıklı düşünürsen bunu net bir şekilde anlarsın zaten. Videoda hızlı bir şekilde çarpışmamız zaten senin dönerek 2 3 tur atmandan belli oluyor. Ben düşüyorum, ama ne hikmetse sen düşmeden devam ediyorsun.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 12:33 GeraltRoger »

#4 - 05.03.2022 14:04
Öncellikle serverda ping yoktu, senkron dediğin şey ise sadece bende ya da sende gözüken şeylere denir. Videoda sana cr atmadım. Hızlı bir şekilde çarpışıyoruz, motor ile  cr atmaya çalışmışsın demişsin bisiklet kullanıyorum ve sana bisikletle cr atmam biraz zor mantıklı düşünürsen bunu net bir şekilde anlarsın zaten. Videoda hızlı bir şekilde çarpışmamız zaten senin dönerek 2 3 tur atmandan belli oluyor. Ben düşüyorum, ama ne hikmetse sen düşmeden devam ediyorsun.

Motor veya bisiklet fark etmez, SAMP hatalarından kaynaklanıyor. Yetkili kararını bekliyelim.

#5 - 05.03.2022 16:27
Selamlar, arkadaş cleoyu ısrarla kullanmaya devam ediyor. Bisiklet ile bize cr atıyor, bizim araba resmen takla atıcak fakat o hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor.

Umarım ceza alır.

#6 - 05.03.2022 18:59
Tekrar ve tekrar ekstra bir yazılım kullanmadığımı dile getiriyorum, ayrıca SAMP platformunda lag pit olayı var, olan lagdan dolayı bisikletten pit yiyorsunuz. Dikkat ederseniz daha ben araca temas etmeden aracınız kaymaya başlıyor. Bunların hepsi senkronizasyon hatalarından kaynaklanıyor. Aslında ben kendi ekranımda sizin araca hiç dokunmadım. Ona rağmen beraber sürükleniyoruz.

SAMP Lag pit;;

#7 - 05.03.2022 20:33
Tekrar ve tekrar ekstra bir yazılım kullanmadığımı dile getiriyorum, ayrıca SAMP platformunda lag pit olayı var, olan lagdan dolayı bisikletten pit yiyorsunuz. Dikkat ederseniz daha ben araca temas etmeden aracınız kaymaya başlıyor. Bunların hepsi senkronizasyon hatalarından kaynaklanıyor. Aslında ben kendi ekranımda sizin araca hiç dokunmadım. Ona rağmen beraber sürükleniyoruz.

SAMP Lag pit;;

Savunmanı video ile yapar mısın? Bu attıkların kanıt niteliği taşımıyor bile. Senkron olsaydı eğer, bir kaç saniye sonra başka yerden devam ederdin. Ne Senkron ne de lagdan alakalı bir durum. Bisikletten düşmeme cleosu kullanıyorsun. Bu durum bir kere yaşanmıyor, her seferinde bu durumu yaşıyoruz. Senkron Lag bir kere olur.  Yani kısacası ne Senkron ne de Lagdan alakalı bir şey. Kişi umarım hak ettiği cezayı alır.

#8 - 06.03.2022 00:36
Sonuçlanabilir.

#9 - 09.03.2022 10:48
İncelendi. Hile kullanımı bulunmuyor, fakat bisikletle bir arabayı yoldan çıkarmaya çalıştığı için ceza alacak.