Konu: Hugh Meck [3.03.2022]  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 03.03.2022 15:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hugh_Meck @Carrlos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çalıncak araba ararken, Pawnshopa ilerledim, kitli bir Buffalo vardı, kilidini kırıp düzkontak attım ve başarılı oldum. Hurdaya çıkarmaya gittiğimde araç 12 saat içinde zaten çalındığı için çıkaramadım, hurdaya satamayınca araçla geziyordum, Fleez karakteri beni bir şekilde buldu, umarım gps rollerini yapmıştır. Yanındaki Hugh karakteri rolsüz bir şekilde beni araçtan attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/13932092/sa-mp-275.png

https://www.upload.ee/image/13932094/sa-mp-276.png

https://www.upload.ee/image/13932098/sa-mp-277.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, ayrıca Fleez karakterini Mix yaptığı için değerlendirilmesini istiyorum.  :vice:

#1 - 03.03.2022 16:10
Olayı anlatıyorum, şahıs evimi biliyor Pawnshop china town apartmanlarında evim var. Bu şahısa satmayınca evimi bana o günden beri dm yapmaya başladı, şikayet açıcaktım. Anlaştık, açmadım şimdi ise evimi ve aracımı bildiğinden geliyor araçlarımı düzkontaklıyor. (rol numarası tamamiyle ooc yalan) , şahısa çarptım kaza rolu yapmadı araç hurdaya çıkmaya yakın durdu, kendi ss almaya başladı ben araba kullandığımdan alamadım. Hugh'ta benim telefonumdan gps bakma rolu yapıyordu aracı görünce bindi ani rol olduğundan emote verme gereksinimi duymadı. Savunmamız bu kadar, şahıs hem mg yapıyor, mix yapıyor ve ooc kin tutarak normal olmayan bir rol sergiliyor. İyi fırumlar dilerim
https://www.hizliresim.com/3pdnkv1

#2 - 03.03.2022 16:17
Güzel bir senaryo yazmışsın fakat tutmaz, Fleez karakterine ben hiç bir zaman DM atmadım, attığın SS de IC kuzenim seni vuruyor, ve sebebimiz vardı zaten. Karakterinin evini biliyorum evet, fakat araçlarını bilmiyorum. Her yeri arıyordum zaten ve Pawnshopda karşıma senin aracın geldi.

Bir şikayetin varsa gidip şikayet açar mısın? Car-Jack savunmanı yap. Şikayetimi kirletmezsen sevinirim, şikayet sana değil. Şikayeti açtığım karakter savunma yapmazsa moderatörlere bildiriceğim.

#3 - 03.03.2022 18:10
Çaldığın araç benim aracım o yüzden savunma yapma gereksinimi duydum, moderatör okuduğunda görecek zaten saçmalığı, rol baştan sonra mix ile ilerliyor. Dm yapıp kendince bir şeyler yapıyorsun olanları anlatınca da senaryo diyorsun. O seneryo mevzusunda sen başrol oynuyorsun bunu unutma. Kimsenin sana sataştığı yok mix yaparak ooc kin beslediğin kişinin malına gasp yapmaya çalışıyorsun.

#4 - 03.03.2022 18:36
Yanıtlarında Car-Jack savunması yapmıyorsun, konuyu saçma sapan yerlere saptırıp kurtulmaya çalışıyorsun, mix ne alaka, ooc kin ne alaka? Buffalo'nun zaten kitli olduğu belirttim, içine binip ismine bakamazdım, kilidi kırdıktan sonra attım düzkontağı,

Şikayetimi kirletme, gerekli kanıtların varsa lütfen şikayet aç, savunması bu kadar sanırım, sonuçlanabilir.

#5 - 04.03.2022 10:07
Mix ne alaka ooc kin ne alaka diyorsun nc attıktan sonra bile ıc ooc kin yapmışsın dostum, rol zevkimizi zehir etmeyelim. Yaptığın yanlış aklınca kendi haklı olduğun yerleri ss toplayıp jail attırmaya çalışıyorsun. Tek derdin bu, ben sana şikayet açmıyorum. Uzlaşma teklif ediyorum, umarım kabul edersin iyi roller.

#6 - 04.03.2022 10:11
Seri ve ani rollerde emotenin zorunlu olduğunu düşünmüyorum, bir hatam var ise üzgünüm. Aracın sahibi geldiğinde özellikle 2 kişi bir kız başına fear rp yapman gerekiyor üstümüzde emanet olabilir. Korkup zaten kaçman gerekiyordu baştan aşağıya ihlal yapıyorsun. Fleez'in dediğine katılıyorum, arkadaş boş yere uzatmasın uzlaşalım. Uzlaşmak istemiyorsa da problem yok savunmam bitmiştir moderator e teşekkür edip iyi forumlar diliyorum.

#7 - 04.03.2022 17:06
Yeni karakterde bile kin yapmak ne kanka? Kanıtsız konuşup iftiralar savuruyorsun, daha fazla şikayetime yanıt atma, seni ilgilendiren bir durum yok.

Hugh karakteri savunmasını bitirmiş sanırım, emote versen bile car-jack atamassın,  fear-rp ihlalini gerektiricek bir şey yok, aracın sizin olduğunu bilemem. Şikayetiniz varsa oluşturun, sonuçlanabilir.

#8 - 04.03.2022 17:48
Aracınız çalınmış olsa dahi karşı taraftan rol yapmadan aracı geri almaya çalışamaz & alamazsınız.

Hugh karakteri Car Jack kapsamında ceza alacak.