Öncelikle iyi günler. Savunmayı tüm ekibim adına yapacağım, Verdant Bluffs'ta söz sahibi olan bir ekibiz fakat Downtown'a açılmak için çabalıyoruz. İki gündür burada sorunlar yaşıyoruz, olay yaşandığı vakit birliğinde bulunduğunuz Ruskalov_Deglant - Grandlov_Deglant karakterleri de bu sebepten ötürü vuruldu. Ekiplerin arasında bir sorun vardı fakat bundan ötürü direkt vurulmadınız. Olayın öncesini atmadan bizi yargılatmak için çabalıyorsun, gülmekle yetineceğim. Önemli bir görüşme yapıyorum, ortaklarımdan olan Vincenzo Bertuzzi bölgeyi ziyaret etmek için geliyor. Onunla görüşmek için çabalıyoruz fakat on defa önümüzden geçiyorsun, bizi dinliyorsun. Her ne kadar agresif yaklaşmamak için bunu role yansıtmasakta darlıyorsun ve rol zevkimizi kaçırıyorsun. Önemli bir konuşmanın içerisinde direkt olarak MG yaparak bana Arzen karakterini soruyorsunuz, bunun karşılığı olarak artık tüm hıncımı üstünüzde atıyorum. Önemli bir görüşmeyi dinler, on kez önümüzden bir sağa bir sola giderseniz, darp edilebilirsiniz. Bölge henüz bize tanımlanmadı, tanımlandığı vakit olsaydı gasp dahi edilebilirdiniz. Söylediklerimi
@SATIROĞLU da onaylacaktır. Alt tarafa alabildiğim görüntüleri bıraktım, arkadaşımızın rolün öncesini buraya bırakmasını isterim.