Konu: Khan Karabekian / Michael Tavidian / Arman Sarafian | Terörizm, DM  (Okunma sayısı 696 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2022 12:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khan Karabekian @Khanex , Michael Tavidian @Unexpec0 Arman Sarafian @Sm4n  Maske_15290, Maske_22168

Olaya dahil olan şahit karakter adı:    Sophia_Goossens @crnozk /  Logan_Brooks @Rowdy  / Machai_Naeve @Pyth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022 03.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Terörizm, DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marina tarafında bir evde parti tarzı bir etkinlik düzenlendi, kavga ihbarına yöneldim daha sonra üstte karakter adını verdiğim kişiler bölgeden hızlıca uzaklaşarak kaçtılar, uzaktan DEAGLE marka silah ile ateş ettiler. Bunun üzerine araçların plakalarını net bir şekilde gördüğümüz için BOLO kaydı oluşturduk, onun ekran görüntüsünü aşağıya bırakacağım. Tarama yaptık o bölgede, sahaya geri dönüş sağladık. Başka bir ekip BOLO kayıtlı kişilerin burada olduğuna dair destek talep etti, AK'ler ile ateş edildiğini söyledi, hızlıca yöneldik, karakterler vuruldu. Başka bir ekip sevk için hastaneye götürdü. Vuran kişiler hastaneye baskın atarak rol imkanı tanımamış, Medical içerisinde küfürler ile karşılık vermiştir. Hastanenin kendilerine ait olduklarını söylüyorlar, baktığımda üç kişinin ismide ortak olarak bulunmuyor, onunda ekran görüntülerini ekleyeceğim aşağıya. Rol zevkiminizi bozup, rol imkanı sunmayarak gecemizi mahfettiler, gerekli cezayı almalarını istiyoruz, hastaneye baskın attıklarına dair video kaydını kendi youtube kanalında paylaşmış onuda indirdim, kanıt olarak ekleyeceğim, onun için teşekkür ederim. Ceza almalarını istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Araçlara ait BOLO kaydı : https://cdn.discordapp.com/attachments/946404385016148028/948512181866086430/BOLO.png |||||| Araçların hastaneye geldiğine dair kanıt : https://cdn.discordapp.com/attachments/940599198481543260/948399135772516382/samp_02_03_2022_04_44_30.png ||||| Bizlere sıkıp, hastaneye baskın atııkları video kaydı :
||||| Hastane içinde kışkırtarak rol yaptıkları kısım : https://cdn.discordapp.com/attachments/940599198481543260/948399136972079174/samp_02_03_2022_04_28_09.png  ||||| Social paylaşımları : https://cdn.discordapp.com/attachments/940599198481543260/948430928185810954/Vice_Social_-_Google_Chrome_2.png ||||| Hastane ortakları : https://cdn.discordapp.com/attachments/946404385016148028/948513691752603658/samp_02_03_2022_04_43_17_030222_123425_PM.jpg
Ek açıklamalar(varsa): Üç kişininde rol imkanı sunmayarak hastaneye baskın attıkları için ceza almasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 02.03.2022 12:43 Karex »

#1 - 02.03.2022 14:17
Gece yarısı parti düzenlenen bir evin çıkışında polis memuru bir karakter ile kavga ediyorum. Bu karakter bana karşılık verdiğinde göçmen karakterler de ona karşılık veriyor ve bir arbede çıkıyor. Hemen arkasına polis ekibi geliyor, bu esnada arkadan birisi havaya silahla ateş açıyor. Ateş açan kişi bizden birisi değil, birlikten veya tanıdığımız düzenlediğimiz birisi değil. Sadece ortalığı karıştırıyor, kim olduğunu bilmiyorum. Polis ekibi de geldiği için muhtemelen bizi araçlara alıp departmana götürüp tutuklayacaktınız, bunun olmasını istemedik ve araçlara binip oradan uzaklaştık. Haritanın farklı bir tarafında peşimize bir ekip takılıyor, siren açıp durdurmaya çalışıyor. Bizim de üstümüzde silah olduğu için durup tutuklanmak yerine sizlere ateş açıp vurduk, bunun neresi DM? Sen tek ekip arabasıyla iki tane kalabalık aracın peşine takılıp onları durdurmaya çalışırsan başına gelebilecekleri de hesap etmen gerekirdi.

Sizler yaralı olduğunuz için hastaneye kaldırılmışsınız. Bizler de aslında orada bir rol ile uğraşıyorduk ve bunu bitirip hastaneye dönecektik eğer siz peşimize takılmamış olmasaydınız. Biz sizi vurduktan sonra rolü bitirdik ve hastaneye döndük. Belki sizi vurduktan yarım saat sonra dönmüşüzdür. Hastaneye geldiğimizde yaralı rolü yapıyordunuz, sıkıntı yok. Bizim ekiptekiler sizlerle rol yaptı, "ne oldu?, bunu kim yaptı?" tarzı sorular sordular siz de onlara "biz onları sikeriz merak etme" rolü yaptığınız için aranızda böyle saçma sapan bir diyalog geçmiş. Bu aslında sizin hatalı kurduğunuz iletişimden kaynaklı. Hastaneye gelme sebebimiz de karakterim IC olarak o hastanenin finansal ortaklığını yapıyor. Hastanedeki aktif çalışan sağlıkçılar için gelmiştik.

Alıntı
baktığımda üç kişinin ismide ortak olarak bulunmuyor, onunda ekran görüntülerini ekleyeceğim aşağıya. Rol zevkiminizi bozup, rol imkanı sunmayarak gecemizi mahfettiler, gerekli cezayı almalarını istiyoruz, hastaneye baskın attıklarına dair video kaydını kendi youtube kanalında paylaşmış onuda indirdim, kanıt olarak ekleyeceğim, onun için teşekkür ederim. Ceza almalarını istiyoruz.

Bu kısmı gerçekten gülerek okudum. Hastanenin ortağı olarak benim ismim var zaten ekran görüntüsü atmışsın. Rol zevkini bozmaktan bahsetmişsin hatta geceni falan mahvetmişiz ve hatta diyorsun ki "hastaneye baskın attılar"!  :) kardeşim role dahil olan sizlersiniz, peşimize takılıp bizi tutuklayıp silahlarımızı alacaktınız. Roleplay oynuyorsunzu ve başınıza her şey gelebilir, tutuklayamadığınız adamlar sizi vurabilir, öldürebilir. Bunları düşünerek rol yapacaksınız, düşünmüyorsanız keyfimizi kaçırıyorlar diye şikayet açmayacaksınız. Hastaneye baskın attılar diyosun, oha. Oha harbiden hastaneye neden baskın atalım? Oraya rol yapmak için gelmişiz, sizinle değil kendi rollerimizi yapmaya gelmişiz. Aranızda birkaç kişi bizimle rol yaptı diye ve sadece konuştu diye hastaneye baskın attılar diyemezsin.

Velhasılkelam gösterdiğiniz durumlarda terörizm ya da DM yok. Sizler de sanırım polis karakterleri herkesten üstün olarak gören kesimdensiniz, üzgünüm roleplay oynuyoruz.

#2 - 02.03.2022 14:38
Gülerek okuduğun kısmı açıklayayım sana Maskeli şekilde bize sıktın, senin karakter adını bilmiyorum, hastaneye ortak mısın, değil misin. Orada toplam 5 kişi var hepsi mi hastane ortağı onu anlayamadım.Tek ekip olarak üstünüze dalan kişi değilim, destek talebi üzerine oraya geldim. Yetkilide rolü izlerken, kendisi şikayet açabilirsin dedi, hastanede bir rolünüz olduğunu düşünmüyorum, tamamıyla eğlence, rol baltalamak adına oraya geldiniz, yetkilide buna şahit oldu. Diğer arkadaşlarda savunma yapınca, yöneticiyi bekleyebiliriz, ekstra buna cevap vermene gerek yok, yaptığınız bu rol hatalı.
« Son Düzenleme: 02.03.2022 14:40 Karex »

#3 - 02.03.2022 14:47
Alıntı
ülerek okuduğun kısmı açıklayayım sana Maskeli şekilde bize sıktın, senin karakter adını bilmiyorum, hastaneye ortak mısın, değil misin. Orada toplam 5 kişi var hepsi mi hastane ortağı onu anlayamadım.Tek ekip olarak üstünüze dalan kişi değilim, destek talebi üzerine oraya geldim. Yetkilide rolü izlerken, kendisi şikayet açabilirsin dedi, hastanede bir rolünüz olduğunu düşünmüyorum, tamamıyla eğlence, rol baltalamak adına oraya geldiniz, yetkilide buna şahit oldu. Diğer arkadaşlarda savunma yapınca, yöneticiyi bekleyebiliriz, ekstra buna cevap vermene gerek yok, yaptığınız bu rol hatalı.

Sen IC olarak bilmiyor olabilirsin fakat ben sana zaten burada OOC anlatıyorum. Hastane ortağıyım, oradaki 5 kişi de karakterimin çalışanları. Rol baltalamak için gelmediğimizi anlatıyorum sana, oradaki sağlık çalışanları ile görüşmek için geldik. Sizinle orada bizden iki kişi rol yapmış, kimse de sizinle dalga geçip rolünüzü vs baltalamıyor. Biz içeride kendi rolümüzü yapıyorduk neyin ihlalinden bahsediyorsun? İstediğime cevap veririm, rica ediyorum mantıklı şeyler söyleyin ama.

#4 - 02.03.2022 14:49
Dostum iyi misin? Orada sağlık çalışanı yok, biz geldiğimizde o kısmı FAST RP geçtik, sağlık çalışanları siz geldikten sonra geldi, oda tek kişiydi zaten. Amacınız belli, şikayeti dallandırma, savunman bittiyse diğerlerini bekleyelim.

#5 - 02.03.2022 14:51
Dostum iyi misin? Orada sağlık çalışanı yok, biz geldiğimizde o kısmı FAST RP geçtik, sağlık çalışanları siz geldikten sonra geldi, oda tek kişiydi zaten. Amacınız belli, şikayeti dallandırma, savunman bittiyse diğerlerini bekleyelim.

oğlum benimle dostumlu falan konuşma sana adam akıllı açıklama yapıyorum tuhaf tuhaf konuşuyorsun benimle ne rolü yaptığın zerre umrumda değil ben sana sebebini açıklıyorum gerisi senin idrak etmene kalmış şikayette sonuçlanabilir

#6 - 02.03.2022 14:52
Karşında oğlun yok, şikayetten yırtma için yalan çabasındasın yok hastaneye çalışanlarına geldik falan gecenin dördünde orada kimse yoktu, herkesden önce siz gelip, rolleri baltaladınız, savunmanı yaptıysan, sus.

#7 - 02.03.2022 14:55
sen kimsin senin için yalan söyleyim hazmedemediğin şeyler var belli ki yediremeyince forumdan ağlıyorsun sen de yapacak bir şey yok sonuçlansın bakalım

#8 - 02.03.2022 14:58
Hüngür hüngür ağlayıp, çıldıran sensin. Forumdan şikayet açtım diye ağlıyor olarak algılayacak kadar küçük yaşlı olduğunu tahmin ediyorum. Fazla uzatma, konu uzuyor.

#9 - 02.03.2022 14:59
hastane benim istediğim zaman giderim istediğim zaman gitmem seni de zerre ilgilendirmez. vurulup ağlayıp şikayet açıyorsunuz senelerin değiştiremediği samp platformunda senin gibi tipler hiçbir zaman azalmadı. chivalry4858 discord adresim konuşmak istediğin şeyleri gel özelden konuş