Konu: Michael_Adams birçok ihlal  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Adams @ugur3218

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:13 - 17:21 18:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar

Türkçe Terim.
Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
RK İHLALİ :
12.21 DE DÜŞTÜ ARKADAŞ 18.12 DE GELİP BENİ DÜŞÜRDÜ

TÜRKÇE TERİM : ARKADAŞ HAYIRDIR DİYEREK TÜRKÇE TERİM KULLANIYOR

ORTAK NEZAKET : BU SS'İ ARKADAŞIN BİR ÖNCEKİ ŞİKAYETTEN ALDIM ARKADAŞINA İBNE HERİF DİYEREK BENDEN BAHSEDİYOR SSDEKİ OYUNDAN ÇIKMA SEBEBİM İSE RELOG ATMAKTI OYUNA HEMEN GİRDİM

Ek açıklamalar(varsa): Tarafımca konunun altına bişey yazılıp cevap verilmiyecek yönetici sonuçlanana kadar.

« Son Düzenleme: 01.03.2022 22:24 akablavize »

#1 - 02.03.2022 11:46
@ugur3218 Savunmanızı yapın lütfen.

@akablavize Tarih-Saat ve Karakter İsimlerini göstermeyen SS'ler geçersiz sayılır.

#2 - 02.03.2022 15:56
Tarih gösteriliyor, font modumdan dolayı tam net gözükmüyor. Dikkatli bakarsanız tarihin doğru olduğunu anlarsınız.

#3 - 02.03.2022 18:55
Birinci resimde birşey denediğim için arkadala pm den yazdım birkere vur birşey denicem diye arkadaş da emote kullanıp vurdu,orda o şahıs düşürmedi yani. ''Hayırdır?'' ın türkçe terim olduğunu bilmiyordum /soru dan yetkililere sorumu iletmiştim ve cevap gelmedi bende ''Hayırdır?'' diye yazdım. dövüşürken de /b den relog atıcam diyebilirdin benim haberim olmadı ve bu ilk değildi birkaç kere relog attınız, ve bunun bana söylenmesi gerekirdi diyecek bir lafım yok,yalancının önde gidenisin görüşürüz

#4 - 02.03.2022 20:55
Birinci resimde birşey denediğim için arkadala pm den yazdım birkere vur birşey denicem diye arkadaş da emote kullanıp vurdu,orda o şahıs düşürmedi yani. ''Hayırdır?'' ın türkçe terim olduğunu bilmiyordum /soru dan yetkililere sorumu iletmiştim ve cevap gelmedi bende ''Hayırdır?'' diye yazdım. dövüşürken de /b den relog atıcam diyebilirdin benim haberim olmadı ve bu ilk değildi birkaç kere relog attınız, ve bunun bana söylenmesi gerekirdi diyecek bir lafım yok,yalancının önde gidenisin görüşürüz
Öncelikle dostum üslup'in çok yanlış ben güzelce yazmışım hakaret içeren bir cümle yok sana söylemem önemli değil zaten önemli olan belli bir süre içinde oyuna giremem ve girdimde rolümüze devam ettik.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125036.0
Bu konu altında relog attığımı söyledim ve ikna oldun ne şimdi bu rolde quit bahanesi ve tekrar söylüyorum kısa süre içinde oyuna girdim.

#5 - 02.03.2022 22:39
Öncelikle dostum üslup'in çok yanlış ben güzelce yazmışım hakaret içeren bir cümle yok sana söylemem önemli değil zaten önemli olan belli bir süre içinde oyuna giremem ve girdimde rolümüze devam ettik.

Bu konu altında relog attığımı söyledim ve ikna oldun ne şimdi bu rolde quit bahanesi ve tekrar söylüyorum kısa süre içinde oyuna girdim.
oyunda bana Ne pm den ne /b den veya başka biryerden relog attığını belirtmedin eğer belirttiysen SS atabilirsin

#6 - 02.03.2022 23:52

oyunda bana Ne pm den ne /b den veya başka biryerden relog attığını belirtmedin eğer belirttiysen SS atabilirsin
Tekrar diyorum sana belirtmeme gerek yok oyuna girmem önemli kısa süre önce oyuna girdim mi? girdim  :) :)

#7 - 03.03.2022 20:20

Tekrar diyorum sana belirtmeme gerek yok oyuna girmem önemli kısa süre önce oyuna girdim mi? girdim  :) :)
Kısa süre içerisiinde girmedin üzerinden birkaç dakika geçti

#8 - 04.03.2022 01:30
Daha açıklama gelmiyecektir sonuçlanabilir. @breackner

#9 - 04.03.2022 18:07
Her şeyden önce, hapisanenin tamamı güvenli bölge olarak geçiyor ve rolün en başında iki tarafta yaptığı Güvenli Bölge İhlali kapsamında ceza alacak.

RK durumları silahlı çatışmalar dışında sadece 4 saat için geçerlidir, bu sebeple RK ihlali görünmüyor. Michael karakteri Türkçe Terim'den ekstra ceza alacak.
« Son Düzenleme: 04.03.2022 18:09 southliberty »