Konu: Maske_35500 - Maske Kural İhlali  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_35500 / Todd_Murphy / @Laffys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
39- ) Maske Kullanımı / Sürekli Maske Takmak

Karakteriniz özel durumlar hariç hiçbir şekilde maske takamaz/maskeyle gezemez. Hem sistemsel olan maske hem de aksesuar ile takılan maskede bu durum geçerlidir. IC olarak yasaklardan birisi olmasına rağmen son zamanlarda artan suistimal nedeniyle OOC olarak da yasaklandı. Bu durumda öncelikle kuralı bilmediğinizi varsayarak uyarılacaksınız ancak devamında 150-200 dakikadan yüksek miktarlarda cezalandırılabilirsiniz.

Özel Durumlar:
- Anlık bir çatışmaya/hit atmaya girerken takılabilir.
- İllegal rol yaparken, diğer insanlarla(sivillerle-kalabalık rol alanında değilseniz) iletişimde değilken kanıt bırakmamak için takılabilir.

Bu iki durum dışında maske kullanımınız tamamen yasaklanmıştır. Günlük rollerinizde, insanlarla sohbet ederken maske kullanılması durumunda ceza alabilirsiniz. Buna şahit olan kişiler, maske takan kişinin maske ID'siyle şikayet oluşturabilir.

Maske kullanımı, aynı zamanda yüzünüzde de bir maske&rag aksesuarı olmasını ya da kapşönlü bir skin kullanımını gerektirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak hiçbir problem yok. Tek sorun sistemsel maske kullanırken kapşönlü skin veyahut aksesuar&rag kullanılmaması. Kuralda belirtildiği gibi bu durum ihlal. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 02.03.2022 11:03
Bu konudan haberim yoktu zaten hiç böyle bir şikayette yememiştim cidden bilmiyordum, şikayetteki kuralı okuduktan sonra kapşonlu skini kullanmaya başladım maske takacağım zaman. Yetkiliden ricam bu konu üzerinden uyarı almak istiyorum bir daha olmayacak ufak bir kusur. Eğer jail yiyecek isemde şu anda ilk bölge savaşını yapan 2 birliğiz 4 şubatta bitecek bittiği gibi jail yersem çok sevinirim bu konuda birazcık tolerans rica ediyorum.

#2 - 02.03.2022 11:49
Çok büyütülecek bir kural ihlâli değil fakat yinede cezalandırılması gereken bir ihlâl. Birlikleriniz savaşta olduğu için bu sefer tolerans gösteriyorum bir dahakine ağır cezalandırılırsınız.