Konu: DM  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 03:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Azovski36 Tarreion_Snyder  Jacaubre_Lamont, Gerron_Greymont, Maske_23509 @Trouble @tektip

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rafael_Alvares @meyc

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bar çıkışında yanımda bulunun arkadaş bir kadına selam verdi, rol döndü ardından arkadaşlar tartışma çıkarttı. Uzatmak istemedik, araca bindik konuşuyorduk. Kalabalıklaştılar, aniden gelip sert yaptılar ve arkadaş gelip ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım Rafael İdlewood'un hood bölgesinde küfür falan etmiş ooc bir durum yaşanmış, 250dk gibi bir süre jail yemiş. Kendisi benim arkadaşım oluyor, sunucuyu tanıtıp ona etrafı gösteriyordum böyle bir olay yaşadık. OOC bir olay yaşanıyor ve ceza alıyor, bunu role dökmek ne kadar mantıklı bilemem.

« Son Düzenleme: 01.03.2022 03:37 gumuskeles »

#1 - 01.03.2022 03:26
Ayrıca belirtmeyi unuttum. Sanırım idlewood birliği pilot bir birlikti, insanlara oyunu sevdirtmek yerine yaptığınız role bak. Gelip şimdi de adamı vurmuşsunuz. Henüz iki seviye ve sunucu hakkında hiçbir bilgisi yok, insanlara bu saçma sapan rolleri yaparak sunucudan soğutuyor, oyuna girmesini engelliyorsunuz. Yaptığınız toksiklikten başka hiçbir şey değil. (olayı gerçekleştirenlere söylüyorum, diğer üyeler üstüne alınmasın) Cezası neyse en ağırını almalarını istiyorum çünkü eskiden sunucuya ilk başladığım dönemlerde brystal vesaire bu tarz rolleri çok yaşadım, cidden itici ve kötü bir durum. En ağır cezayı almalarını bekliyor olacağım.

Şunu da ekleyeyim, arkadaşım yeni olduğu için forumu kullanmayı beceremedi. Onun yerine ekran görüntülerini yolluyorum. (İLETİ DÜZENLENDİ)

« Son Düzenleme: 01.03.2022 03:28 gumuskeles »

#2 - 01.03.2022 03:38
Merhaba, sunucuya yeni başladım. Arkadaşım bana yardımcı oluyordu, sistemleri tanıtıp etrafta gezdiriyordu ve rollere giriyorduk. Foruma şimdi alışabildim, cidden aşırı derecede kendinden soğutan bir olay. Umarım tekrar yaşanmaz, yaşanmaması için en ağır cezanın verilmesi taraftarıyız. Göz ardı edilirse başkaları da yaşayabilir, bir anda çıkıp sadece bar önünde agresif iki rol çevirdik diye silah kullanarak 4 kişi birden birden ateş açmaya başlıyor garip, bu insanlar uzaklaştırılmalı ve barındırılmamalı.

#3 - 01.03.2022 06:08
Selamlar.

Öncelikle kişisel şikayette neden bu kadar birliği gömmeye çalıştın pek anlamadım ama başarısız olmuşsun. Saçma sapan laflarından önce kimim, neyim diye bir düşünmeni öneririm. Birliği karalamaya da çalışma, yapmaya çalıştığın duyarı ve algıyı anlıyorum ama yok, işlemiyor öyle şeyler artık. Çocuksu geliyor, gerçekten komik yani düştüğün durum.

Olayı tamamen anlatıyorum. Yanındaki arkadaşım dediğin karakter bir barda bizim oluşumumuzun R-18 karakterinin yanındaki kadın karaktere "selam vermek dışında" yapılabilecek tüm "flört" rollerini yapıyor. Yani olaylar pek de "selam verdik, vurulduk" değil. Yanındaki karakter senden de, o arkadaşından da güçlü bir karakter. Önce bunun bir farkına varman gerekiyor. Her neyse, arkadaşın flört rolüne giriyor, sonra Jocquise Lampkins karakterini dışarıya çağırıyor. Yapılan rolleri beraber izleyelim isterseniz.

Şunun gibi bir manzarada, araçta iki kişiyken ve karşında 5 kişi dururken "Sperm gibi çoğaldılar" lafını kullanırsanız zaten saçmalamaya başladığını net bir şekilde göstermiş olursun. Fear RP yapman gerekiyor, arkadaşından bir şeyler öğrenmeden önce yapman gerekenleri forumdan okuyarak öğren bence, çünkü söylemediğine göre o da bilmiyor.

Yaptığın rol ve amaçlarını bu chat-log'da net bir şekilde görebiliyoruz zaten. Bir insanın etrafında beş adam varsa ve sen arabadaysan/bu şehirde yeniysen, bir şeyler yapmadan önce iki kere düşünmen gerekiyor. O kafayı vursaydın 15 dakka sonra değil, o an vurulurdun. Amacın vurulmakmış, vurulmak için de her şeyi yapmışsın zaten.

Yukarıda yazdığımdan çok farklı bir şey yok zaten. Şikayeti açan arkadaşım... Arkadaşın bu rolü yapıyor bilgin olsun. Bu rol dönerken karakterlerimizin sokak ağzını oluşturan kelimelerin anlamlarına sözlükten mi bakıyordun bilmiyorum ama sıkıntı var yani.

Sonrasında zaten seni vurmamışız. Bize laf yapan ve bizimle ters düşen korkusuz arkadaşını vurmuşuz. Seni vurmak istesek vururduk, elimize birden çok kez fırsat geçti ki zaten kaçmana da izin verdik. Sen kaçarken kaçış yoluna doğru iki tane yere doğru sıktık ki korkup kaç. Bunu anlamışsın ki zaten şikayette "bana da vurdulaaaar" tarzı bir şey yazmamışsın, bu iyiye haber, hala bir şeylere yakınız demek oluyor.

Arkadaşının OOC jail yemesi sonucu bunu role dökmemizi eleştirmişsin. Kendi oluşumunun da, başkalarının da girdiği bir çok rolde OOC jail oldu. Hangi jailde rolün iptali olduğunu gördün? Rolde de "beyler adamı kuş kafesine sokmuşlar vurmayalım" falan dememizi mi bekliyorsun? Bence beklememelisin. Sen böyle alışmış olabilirsin de, bizde böyle bir şey yok maalesef. Belki ayak uydurmam gerekebilir, zaman ver (!)

Çok severek ağzına sakız ettiğin Idlewood oluşumu hakkında da bir şeyler yazayım, boş kalmasın.

Idlewood oluşumu pilot birlik değil, nerede kaldın bilmiyorum ama değil yani. Kasparov da değil, bunları takip et bak oluşumda rol yapıyorsun. Açık konuşayım, 2 seviye bir karakter 4 tane siyahi karaktere karşı ana-bacı küfür edebilecek kadar kendini güçlü görüyor, kendini bu duruma sokuyorsa kusura bakma ama bir değil, iki değil, on kere daha vururuz. Açık konuşayım mı? Arkadaş yine aynısını yapsın, yine vuracağız.

Bu zamana kadar oluşum olarak "Agresif roller" VEYA "DM" kategorisinde hiçbir yetkiliden, hiçbir oyuncudan şikayet almadık. Bir şeyleri karalamak istiyorsun, anlıyorum. Zamanında olan şeyleri zamanında bırakmaya ne dersin? Bir şeyler olmuşsa geçmişte olmuştur. Biz geçmiş hesapları açıyor muyuz? Ayrıca yanlış bir şey varsa da uyarı gelirdi, gelmemiş; yanlış bir şey yok o zaman.

Arkadaşın vurulduktan sonra bize böyle bir rol yapıyor. Annemize küfür edip kafamıza yumruk atıp bunny yaparak koşuyor. Arkadaşına oyunu iyi öğretmen gerekiyor canım arkadaşım.

Bu ss'i atmak istemezdim de, Brystal falan dedin ya biraz hak etmişsin gibi duruyor. Umarım devamını getirmezsin ve umarım arkadaşın roleplay'i senin gibi öğrenmez. İyi roller, iyi forumlar.

#4 - 01.03.2022 06:36
Beni kışkırtacağını düşünerek mi attın bu ekran görüntüsünü?  :garip: Hiç bir birliğe garezim vesaire yok, o zamanlar cidden öyleydi ve bazen devam ediyor. İnsanlar " Çeteci, siyahi " rollerini yanlış aktarıyor. Her çete veya siyahi karakteri oynayan insan agresif, bilgisiz, cahil olmak zorunda değil. En ufak bir olayda silahına davranan, insanlarla sadece kavga eden tiplerden bahsediyoruz. Tamam, rolü yapılabilir ancak sürekli olunca can sıkıyor. Bu rolü gidip kendi bölgende gerçekleştirebilirsin. Gram sesimi çıkartmam, hakkın da zaten. Ayrıca hak etmişsin falan.. Cidden bilenmiş gibisin, buraya benim sicillerimi atacağına kendi yaptıklarını düzeltsen iyi olursun, ben zamanında yaptığım hataların farkına varıp daha farklı bir kişilik ile bu sunucuda vakit geçiriyorum, her insanın hatası olabilir. Yönetim bile buna laf etmiyor, Unban taleplerini açıyor da gelip sen laf ediyorsun. Cidden komik  :-\ Her neyse. Boş yazmaya gerek yok, sadece şikayetin sonuçlanmasını istiyorum. 

#5 - 02.03.2022 11:57
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.