Konu: Nick_Mouradian No spread  (Okunma sayısı 498 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 00:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nick_Mouradian @Senseii
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi tek shotgun mermisi ile o mesafeden 40 hasar vuruyor, no spreaddan şüphelendim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu silmeden önce izlerken gördüm, adalet mülkün temelidir. Savunma tek ileti olarak yapılırsa müteşekkir olurum dostum, burada atışmanın bir anlamı yok.
« Son Düzenleme: 01.03.2022 00:16 cosmopolitan »

#1 - 01.03.2022 01:16
Merhaba, olayın üstünden 9 gün geçmiş ben 7 gün kuralı olduğunu bildiğim halde yine de şikayet açmak için açan arkadaşa kısa bir savunma yapayım.

Mermilerin sekerek saçma olarak gittigi gözüküyor zaten, shotgun garip bir silah herhangi bir spread yok. Şikayet süresinin geçmesine ve birliğinizin kapanmasına rağmen böyle saçma bir şikayet oluşturma nedenini anlamasam da iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.03.2022 01:23 Senseii »

#2 - 01.03.2022 03:46
Merhaba, olayın üstünden 9 gün geçmiş ben 7 gün kuralı olduğunu bildiğim halde yine de şikayet açmak için açan arkadaşa kısa bir savunma yapayım.

Mermilerin sekerek saçma olarak gittigi gözüküyor zaten, shotgun garip bir silah herhangi bir spread yok. Şikayet süresinin geçmesine ve birliğinizin kapanmasına rağmen böyle saçma bir şikayet oluşturma nedenini anlamasam da iyi forumlar.

Birliğin kapanmasıyla ne alakası var kanka? Birlik kapanınca hile kullandıysan da geçersiz mi oluyor? Ayrıca hile şikayetlerinde 7 gün kuralı yok.

#3 - 01.03.2022 07:40
Şikayetin saçmalığına karar verecek olan sen değilsin, şüphelendim ve açtım.  Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#4 - 02.03.2022 16:20
Kişiyle aranızda şüphe çekecek derecede bir mesafe bulunmuyor. Hile kullanımı için yetersiz kanıt.