Konu: Lynch_Days GBİ şikayet  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2022 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lynch_Days @francisko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andres_Silva @Bolderann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli gölge ihlali.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
7.17) Sunshine Auto's
7.18-) Gentlemen's Social Club
http://vice-rp.com/harita/

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishane de rol yapıyorduk, tanışık olduğum karakter ile rol yaptıklarını gördüm ve role girdim. Saçma bir rol sergiledi, karakterin otuz seviye olmasına şaşırıyorum. Tam olarak brawl rolü için /do kanalından illegal rol izni isteyecekken arkadaş böyle bir role girişti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SS'de gözüktüğü gibi arkadaşın savunması sanırsam "Burada hep böyle kavga dönüyor, hapishane güvenli bölge değildir."
Ayrıcaa, arkadaşın bu kadar düşük rol kalitesini başka bir hesaba girmiş olabileceğinden kaynaklandığını düşünüyorum. İP Logları incelenirse anlaşılacaktır olay.

« Son Düzenleme: 27.02.2022 22:48 EmirKls »

#1 - 27.02.2022 22:51
aga şahit oldum ama bana bunun olması normal gibi geldi fakat hapishanede gardiyan yokmuşçasına rol yapıldığı için şikayeti destekliyorum  :vays:

#2 - 27.02.2022 22:53
aga şahit oldum ama bana bunun olması normal gibi geldi fakat hapishanede gardiyan yokmuşçasına rol yapıldığı için şikayeti destekliyorum  :vays:
Dostum, realistik düşünürsek her şey olabilir o zaman. Burada rol yapıyoruz ve bunun gibi saçma rollerden kaçınmak için kurallar koyulmuş, uyulması gerekiyor.

#3 - 28.02.2022 00:30
Merhaba şikayet ile alakam yok fakat açılmış üstüne eklemek isterim arkadaş, kodeslerdede aynı hatayı yaptı üzerine bir emote vermedi.

#4 - 28.02.2022 00:46
Açılan şikayetleri inceledim, görüldüğü üzere sadece bu durumdan şikayet açılmamış karaktere, PD kışkırtma, Aktif rolde /q ,Güvenli bölge ihlali. Bu şikayetlerde bu durumların görülmesini de istiyorum. vays nays hocam :)

#5 - 28.02.2022 11:04
@francisko Savunmanızı yapın lütfen.

#6 - 28.02.2022 13:38
@EmirKls GBİ diyorsun ve agresif rol yapıp harakert ediyorsun, birde gelip boş boş konuşuyorsun.

#7 - 28.02.2022 15:21
O kadar şikayete rağmen ilk savunmanızı yaptığınız için müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Karakteriniz ceza alacak rollerinizde dikkat edin lütfen. Bu seferlik uyarıyorum bu tarz tutuma devam ederseniz yasaklanacaksınız. @francisko