Konu: [26.02.2022] Michael_Tavidian  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2022 22:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Tavidian @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alvaro_Salazar @Skysurge  - Vladamir Sokolov @kurtPeek
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.02.2022 - 21:40 - 21:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hooda geliyor, kısaca FEAR-RP yapmıyor anlayacağınız her şey resimlerde mevcut, /do emotesi yerine /me emotesi veriyor, hatalı emote.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 26.02.2022 22:01
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 26.02.2022 22:29
Bölge sistemini tamamen yanlış anlamışsınız, üçüncü aşama ve üstü birlikler hood onaylı oluyor. Ek olarak onaylı (4.aşama) bir birlikte Soldier/Insider karakter yönetiyorum, orada korku rolü yapmamı gerektirecek durum yok. Bölgede yani yanımda üç kişi vardı, toplam dört kişiydik. SS'de de bunu görebilirsiniz. Son olarak da "/me Ermenice bilmiyor." emotesinde bir sorun görmüyorum. İyi forumlar, iyi geceler.

Bölgede 4 (dört) kişi olduğumuzun kanıtı:

« Son Düzenleme: 26.02.2022 22:37 Unexpec0 »

#3 - 26.02.2022 23:08
Olayda olduğum için bir şeyler eklemek istiyorum. Gördüğünüz gibi David_Rahmani, Michael_Tavidian ve Arman_Sarafian olarak 4. kademe birliklerden r15 rütbesinde bulunan Soldier/İnsider rütbesindeyiz. Kısacası rütbelerimiz  yüksek bir makamda. Bu nedenle 2. kademe bir birliğin hoodunda aşırı bir fear-rp yapmamız gerektiğini düşünmüyorum. Ayrıyetten hepimiz Deser_Eagle marka silaha sahibiz. Ani bir saldırı karşısında kendimizi savunacak durumdayız. Diyeceklerim bu kadar. İyi geceler. İyi akşamlar.

#4 - 26.02.2022 23:40
Fear RP yapmalarını gerektirecek bir ortam bulunmuyor, savunmalar yeterli.