Durum şu şekildedir Sayın
@breackner Carlina Burckfield karakterim Ratko_Dragoslav karakterini aramaktadır, kişinin de Retard-RP ve Metagame ihlalleri içerisinde yaptığımı düşünmektedir.
Ratko_Dragoslav karakteri CK'lanmıştı ve kundaklama rolleri yasak olduğu için bunun için büyük bir uğraş ve kanıtlarla birlikte Ticket açılmıştır.
Benim konuya gelecek olursam şahsın Story-RP yapmama rağmen
kişinin de zamanınnda Story,-RP yaptığı mevcuttur.
Yas rollerine girmesi, ben forumdan bir defa yüz kızartıcı suçlardan yasaklandım ve 6-7 aylık bir süre zarfınca oyuna giriş sağlamadım.
Carlina karakterim Carla_Burckfield adlı karakterimin kardeşi olduğu için yukarı da da ss'de belirtilerde mevcuttur, bu tarz bir rol gerçekleştirildi Ek olarak. Bahsettiği konu

"((Numaramı nasıl biliyor onu da düşünmek yoruyor))" Kişiye OOC olarak iki tarafında emekleri büyük bir şekilde mevcut olduğunu söyleyebilirim, ki numarayı ben almıştım en azından ((

)) . C.Richardson karakteri gibi Carlina karakterim bunun yasına girerek yapıldı zamanında C.Richardson karakterinin bir loglarına bakılırsa eğer görülmektedir, bu oyunda herkesin eğlenmeye hakkı var olduğunu düşünmekteyim uzun zaman ve kişiyi OOC bakımdan rahatsız etmedim. Benimde emek ve haklarım var üzerinden baya zaman geçmesine rağmen kişiye OOC Market işlemlerinden ödeme yaptığım ve bakiye transferi yaptığımın kontrol edilmesini
talep ediyorum. Aynı zamanda loglarımın ve loglarında
@Monalissa adlı forumun da dahil sonuçlanana kadar bekleyiş sağlamaktayım. Söyleyeceklerim bu kadar sayın
@breackner