Konu: Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.02.2022 21:28
Şahitliğimi onaylıyorum. Gym'de spor yaparken Marko karakteri bana seslendi ikinci görüntü de gözüküyor, *Merhaba - derrken - duyuyor musun beni?* gibi şeyler söyledi. Karakterim dambıl kaldırıp indirdiği için cevap vermedi ve Marko karakteri tam çitten atlayıp gideceği vakit arkamda Cody vardı ve *salak bu* dedi. Bunun üstüne alevlenen Marko ve Robert karakteri Cody'e gym yaparken saldırmaya başladılar. Sistem gereği aşağı yukarı yön tuşları olduğundan karşılık veremeyeceğini bildikleri için Cody karakterini düşürüp kaçtılar. Troll amaçlı geldikleri için ceza verilmesi taraftarıyım.

Evet, sistemsel olarak karakteri dambıl kaldırırken daha çok puan için t ye basıp karşılık vermek istememiş olabilirsin, tabi bunun sonucunda biz zaten, sen cevap vermeyince olay yerinden ayrılıyorduk ki gerisini zaten görülüyor. Robert karakterinin de zaten kanıtlara baktıysan saldırmadığını görmüşsündür ve Gym yaperken Cody'nin bize güvenli bölge içerisinde, Cody karakterinin Gym yaparken karşılık veremeyeceğini düşünerekten değil de, kışkırtıcı, agresif role sürükleyecek hitaplarda bulunması sonucunda arkadaşlarım Cody karakterini düşürdü, ve oradan, oraya geri dönme sebebimiz ortadan kalktığı için ayrıldık.  :)

Troll amaçlıda gelmediğimiz, sohbet etmek için geldiğimiz gayet anlaşılır. Troll olmasını da senin gözünde gerektirecek ne yaptık bilemiyorum, birdaha zaten seninle rol içerisinde karşılaşırsak buna göre davranırım, sohbete girmem. İyi forumlar.  :)

#11 - 25.02.2022 21:31
OOC olarak t tuşuna basıp yazı yazmadığımı söyledin gayet iyi :) OOC açıdan böyle, ancak benimle rol yapan karakter eğer uzaklaşıp gitseydi bunu şöyle açıklardım; gerçek hayatta ağırlık kaldırıp indiren birisi nefes kontrolü yapabilir ve ağırlık kaldırırken konuşmakta zorlanabilir. Bunun için benle role giren kişiye bir şey demedim, gym setim bittiğinde role girerdim ancak set bile bitmeden flame türü rollere giriştiniz.

#12 - 25.02.2022 21:32
Tek bir salak kelimesinden alevlenerek geri dönüp GYM yapan birine saldırmak ne kadar doğru? Ayrıca bilerek kışkırtılan kişi bile hemen bu şekilde saldırıp birini düşürmez. Her ne olursa olsun güvenli bölgede rolü böyle alevlendirip, sistemin de bugunu kullanarak (buna aslında abuse-suistimal de denir) gym esnasında yumruk veya yazı yazarak sözlü konuşamayacak birine saldırıp kaçmak ihlale girer.

Sistemin bugunu kullanmıyoruz, böyle birşey olsaydı zaten bazı kişiler bunu kullanarak Gym yaparken etraftakilere, kendisine karşılık veremeyeceğini düşünerekten Cody'nin girdiği rollere benzer rollere girebilirlerdi. Ayrıca Cody karşılık vermek isteseydi /gym iptal komutunu kullanabilirdi. Birisiyle kavga rolüne girmemiz ve karşıdakinin bize vuramamasının bug abuse ihlalini gerektirecek bir durum olmasını düşünmüyorum.

#13 - 25.02.2022 21:34
Tek bir salak kelimesinden alevlenerek geri dönüp GYM yapan birine saldırmak ne kadar doğru? Ayrıca bilerek kışkırtılan kişi bile hemen bu şekilde saldırıp birini düşürmez. Her ne olursa olsun güvenli bölgede rolü böyle alevlendirip, sistemin de bugunu kullanarak (buna aslında abuse-suistimal de denir) gym esnasında yumruk veya yazı yazarak sözlü konuşamayacak birine saldırıp kaçmak ihlale girer.

Sitemin bugunu kullanmıyoruz, böyle birşey olsaydı zaten bazı kişiler bunu kullanarak Gym yaparken etraftakilere, kendisine karşılık veremeyeceğini düşünerekten Cody'nin girdiği rollere benzer rollere girebilirlerdi. Ayrıca Cody karşılık vermek isteseydi /gym iptal komutunu kullanabilirdi. Birisiyle kavga rolüne girmemiz ve karşıdakinin bize vuramamasının bug abuse ihlalini gerektirecek bir durum olmasını düşünmüyorum.

Orada bir ihlal olmadığını söylemek açıkçası doğru olmaz, demin de belirttim. Sözlü şekilde olsaydı olay ve öyle kapansaydı şikayet bile açmazdım. O anda ihlal olduğunu varsayarak SS almam ve /gym iptal yazıp karşılık vermem biraz süre ister, bu arada zaten karakterim düştü. Bir şey yapmaya bile fırsatım kalmadı...

#14 - 25.02.2022 21:39

Sitemin bugunu kullanmıyoruz, böyle birşey olsaydı zaten bazı kişiler bunu kullanarak Gym yaparken etraftakilere, kendisine karşılık veremeyeceğini düşünerekten Cody'nin girdiği rollere benzer rollere girebilirlerdi. Ayrıca Cody karşılık vermek isteseydi /gym iptal komutunu kullanabilirdi. Birisiyle kavga rolüne girmemiz ve karşıdakinin bize vuramamasının bug abuse ihlalini gerektirecek bir durum olmasını düşünmüyorum.

Orada bir ihlal olmadığını söylemek açıkçası doğru olmaz, demin de belirttim. Sözlü şekilde olsaydı olay ve öyle kapansaydı şikayet bile açmazdım. O anda ihlal olduğunu varsayarak SS almam ve /gym iptal yazıp karşılık vermem biraz süre ister, bu arada zaten karakterim düştü. Bir şey yapmaya bile fırsatım kalmadı...
Seni düşürmem 30 saniye sürdü, kasım yok. F8 basmak salise sürüyor. Bug'la alakalı olduğunu düşünmüyorum, karşılık vermek isteseydin max 5 saniye içerisinde -/gym iptal yazıp bana saldırabilirdin. Rahatça düşürürdün, fakat sen gym yapmaya devam etmeyi tercih ettin. Çok fazla ileti dolmaya başladı, iletiler bir anlamda taşımıyor. Daha fazla ileti atmayıp karar beklemek daha doğru.

#15 - 25.02.2022 21:39
OOC olarak t tuşuna basıp yazı yazmadığımı söyledin gayet iyi :) OOC açıdan böyle, ancak benimle rol yapan karakter eğer uzaklaşıp gitseydi bunu şöyle açıklardım; gerçek hayatta ağırlık kaldırıp indiren birisi nefes kontrolü yapabilir ve ağırlık kaldırırken konuşmakta zorlanabilir. Bunun için benle role giren kişiye bir şey demedim, gym setim bittiğinde role girerdim ancak set bile bitmeden flame türü rollere giriştiniz.

Olayları sanırım yanlış anlamışsın tabi her ne kadar seni rolde konuşmak zorunda bırakmasakta ağırlık kaldıran, nefes nefese kalan birisi tabiki cevap verebilir. Zaten senin burada cevap verip vermemeni sorgulamıyoruz vermeyebilirsin.

Olaylar senin gym sürenin bitmesinden önce son bulduğu için ve tekrardan söyleyeyim bizi tam girderken orada tutan konunun kapanması sonucunda, adamın başında beklemek zorunda da olmadığımız için ayrıldık.

Bence bu böyle gider, şikayetin ana konusunda sapmayalım admin kararını bekleyelim.  ;)

#16 - 26.02.2022 11:12
Merhabalar, "Salak" kelimesi yüzünden saldırmanız çok absürt bir durum. Marko karakteri ceza alacak.