Konu: Rymone Stokes - Fly Hack  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 11:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rymone Stokes @eseksiorce
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Jihanger Manesh @Andrean
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, dün Idlegass bölgesi tarafına doğru giderken bir anda bir karakterin havaya doğru uçtuğunu ve yaklaşık 30 saniye civarı havada süzülerek ilerlediğini gördüm, takip ettim ancak ss alabildim kovalarken, baya bi havada süzüldükten sonra bizi görünce şahıs yere indi. Yere indikten sonra Idlewood mekanlarının yanında mapin altına indiğini de gördüm net olarak, yanımda bir kişi daha vardı. Ona pm üzerinden yazdım ikimiz de rapor attık fakat sanırsam yakalanmadı. Şikayet açma kararı aldım, kişiyi ve yanımda olan diğer kişiyi de etiketledim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şans eseri görüldü, net olarak fly kullandığını gördüm. Siyah sultan da görüldüğü gibi, o arkadaş da olayı net gördü. İkimizin de takip ettiğini gördüğü an aşağı inip mapin altına indi. Şahit olan arkadaşta da kanıt varsa yanıt olarak atmasını bekliyorum. İyi forumlar.

#1 - 24.02.2022 11:55

#2 - 24.02.2022 12:43
Merhaba arkada bende vardım ve direkt olarak rapor attık fakat bakılmamış. Kişi net bir şekilde uçuyordu.

#3 - 24.02.2022 17:53
Merhaba. Bunun nedeni kamera modu, bende o anda anlamamıştım, özür dilerim. Kamera modundan çıkınca uçtu. İçten size söylüyorum. Tekrar tekrar özür dilerim. Zaten dahasında ban yeme korkusuyla yapmadım. Ban yeme korkusunuda geçtim, bu doğru bir şey değil. Emin olun kamera modundan. Nraxy'nin modpacki üzerinde smoothicamera üzerinde oluyor.

#4 - 24.02.2022 18:20
Emin olun bunu kendisiylede konuştum ama çekemediği için bunu yapamıyor. Nraxy'nin yayınlarda kullandığı smoothicamera nedeniyle böyle olmuş. O anda bende panikledim. SS alacaktım ve shift'e bastığımda bir anda havadan düştüm. İçten söylüyorum.

#5 - 24.02.2022 18:24
Nraxy'nin yayınlarının açıklamasından aldığım modpack içerisinde kamera modu var. Deneyebilirsiniz. Kamera moduna girip, ardından yüksekten shift bastığınızda olacaktır.
Aldığım yer burası. Açıklamada bulunuyor.

#6 - 24.02.2022 18:32
Şöyle CLEO + Gta dosyam ve modpack. SS'ler.

#7 - 24.02.2022 18:34

CLEO dosyam.

#8 - 24.02.2022 18:35
Şikayetin geçerli olmasını istemiyoruum. Emin olun bunu bilinçli yapmadım.

#9 - 25.02.2022 10:14
Merhaba, camhunt modunu kullanmak için herhangi bir yöneticinden izin almanız gerekiyor. İzinsiz kullandığınız taktirde karakterinize ağır cezalar verilebilir. Karakter izinsiz camhunt kullanımından ceza alacak.