Konu: [Nathan_Banks] Retarted RP.  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2022 02:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan_Banks @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Loretta_Lizza @Kaslana

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2022 - 01:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Loretta Lizza karakteri ile mahallede dolaşırken yanıma siyah bir sultan yaklaşıyor, içerisinde Nathan_Banks adlı karakter "Hey" diye sesleniyor. Tanımadığım birisi olduğu için ona Ne? diye cevap veriyorum ve sonra SS'de görüldüğü gibi rol izleniyor. Arkadaşı İC-OOC hiç tanımıyorum. Tanımadığı birine böyle bir rol izlemesi garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Niye durduk yere böyle bir rol izledi bilmiyorum. Gerekli açıklamayı yaparsa sevinirim. Yetkili işleme bırakıyorum iyi forumlar.

#1 - 24.02.2022 02:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.02.2022 02:19
Merhaba, size "Heey" diyen birine verilebilecek en kötü cevap "Ne" olsa gerek, karakterimi orada ignoreladığınız için karakterimin o anki ruh hali ile birleşince böyle bir rol yaptım. Herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. İsimler yabancı olsa da Türk rolü yapmaya devam ediyorsunuz. Burası Amerika, kadın rolü yapmanız size her merhaba diyen insana ters tepki vermeniz anlamına gelmiyor.

#3 - 24.02.2022 02:25
Dediğin doğru ama şöyle bir şey var, sana ne kadar ters bir cevapla "Ne?" diye cevap verilse de karşılığında küfür etmene gerek yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta karşındaki kişi tanımadığın birisi. Açıkçası direk böyle bir yaklaşım sergilemen ikimizin de garibine gitti. Şöyle bakacak olursan karakterim orada arkaya doğru koşuyor ve araç içerisinden cam açmadan "Heey."  diyorsun. O an karakterim bunu tam anlamayabilir ve net anlayabilmek için "Ne?" diye cevap verebilir. Böyle düşündünüz mü bilmiyorum ama açıklama yapmanıza sevindim. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir, böyle bir durumda direk argo bir ifadeye gerek yok diye düşünüyorum. Konu kaldırılabilir. İyi forumlar.

K/A
« Son Düzenleme: 24.02.2022 02:37 Leoo »

#4 - 24.02.2022 11:12
K&A.