Konu: Jaidel Carson - DM  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2022 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaidel Carson @airwaves the most hated 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde taksicilik ile uğraşan bir karakteri canlandırıyorum. Müşteri aradı ve müşteriyi alıp binco'a bıraktım. Binco'nun önünde arabam park halindeyken Jaidel ve arkadaşları arabaları ile gelip bana çarptılar ve arabalarını durdurup küfür ettiler bende araçtan inerek küfürlerine karşılık verdim, Jaidel karakterini canlandıran şahıs amatörlük yaparak silahını çekip küfür etti diye karakterimi yere düşürdü. Ardından /pm üzerinde ne yaptığını sorduğumda ise hatalı olduğunu anlayıp pm durumunu kapattı, arkadaşlarına /pm attığımda ise cevap vermediler.  Jaidel karakterinin gereken cezayı almasını talep ediyorum, bu tarz oyuncular Vice'ın huzurunu bozuyor. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.02.2022 22:37
Sadece silah kullandığım için tüm Vice'ın huzurunu bozduğum yok. Kaza rolünde gösterdiğiniz etkiye göre tepki verdim. Eklediğiniz kanıt geçersiz olduğu için, yetkili söylemeden savunma yapmamayı tercih ediyorum.

#2 - 23.02.2022 23:35
Jaidel Carson DM gerekçesiyle ağır ceza alacak, birinin trafikte size küfür etmesi onu öldürebileceğiniz anlamına gelmiyor, bu sağlıksız & ciddi bir rol ihlali, tekrarında karakteriniz yasaklanabilir. @airwaves the most hated

Ek olarak Michael Flater karakteri Türkçe Terim kullandığı için ceza alacak.
Spoiler: GösterGizle