Konu: [26.10.2019 - Rymone Stonkes] Birden Fazla Kural İhlali.  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2022 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Rymone Stokes - @eseksiorce

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2022, 21.24 - 21.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted Roleplay, Mixing, Ortak Nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eskiden polis olduğum Ronald Reynolds karakterimle bir gün ihbar gelmişti ve gittik. Rymone Stokes karakteri intihar edecekti, onu ikna etmek için sana araba alacağız dedik Premier'i kararlaştırdık. Ondan sonra arkadaş Allah'ın her günü aradı, sms attı IC ulaşamayınca PM attı göz yumdum en son işimin olduğunu söyledim müsait olduğumda ilgileneceğimi dile getirdim fakat yine PM'lere smslere ve aramalara devam etti tüm bunlar rol baltalayan şeyler her neyse. Bu güne gelelim, bu gün departmandan ayrılıp Ronald Reynolds karakterime veda edip NC attım. Javion Griffiths karakterimle dolaşırken yine aradı ve bu rolü sürdürdü NC attığımı belirtmeme rağmen yine devam etti. Küfürler saydırdı IC'den yetmedi olayı OOC'e döktü ve tartışma çıkarttı en son rolde buluştuk ve niye arabayı almadığımı söyledi ben de o yaşananlar diğer karakterimde kaldığı için ne arabası vesaire dedim arkadaş saçma sapan davranmaya devam edince brawl başlattım, brawl esnasında sürekli kaçıp vurarak beni yere düşürdü. PM'den anlamadığı için Ronald Reynolds bu karakter olmadığını anlattım ve yine anlamadı hakaretlere devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle kişilerin platformda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum, rol zevki düşürüyorlar. Gereği yapılsın.

#1 - 24.02.2022 08:20
Selamlar. Rolün gereği kayıtlı olan numara bendeydi, bende aradım. Arkadaş sürekli NC attığına dair ikaz etti. Rol devamında hatamı anlayıp tamam indir hitaplarında bulundum. SS'leri sunacağım. Kendisi sırf banlatmak için gereksiz rollere girmeye gerek yok. Bunun için kendisinin beni anlayışla karşılamasını istiyorum. Beklediğim bir roldü çünkü...

#2 - 24.02.2022 08:24

Evet, ortak nezaket söz konusu değil. Arkadaş burada bana tabirleriyle kendini belli ediyor, üstelik spam atıyor.
Gayet normal konuştum.

Ve rahatsız olduğum spamlar.

#3 - 24.02.2022 08:27

Başta kendisine rolsel söyledim, tamam git, başlarım parana gibisinden. Rolü uzatmayabilirdi. Daha sonrasında kendi brawl başlattı.

Brawl başlattığı emote.

#4 - 24.02.2022 08:31
Belki bazı yerlerde hatalarım oldu, kendisinden özür diliyorum. Bunu PM üzerinde belirttim, rolü bitirmeye çalıştığımı.

#5 - 24.02.2022 11:08
Merhabalar, kişi isim değişikliğine gittiğini belirtmiş IC ve OOC olarak bu sebeple ceza alacaksınız.