Konu: İzin alınması gereken roller / Taciz. Qudell Pittman.  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2022 21:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Qudell Pittman Forum Hesabı : @Aresgy ] N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hayır yok.] N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/02/2022 20:50 civarları. ] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rahatsız edici roller, izin alınması gereken roller, taciz rolleri.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Merhabalar, mahallede yanlışıkla siyahi bir karakter çarptım, korktum. Özür diledim, hatta korkudan ağlamaya başladım. Fakat Qudell isimli karakter, sürekli olarak /me kızın özel bölgelerine bakar, kızın kalçalarına bakar gibi rahatsız edici taciz emoteleri vermeye başladı. Doğru düzgün yaptığım rolden rahatsız oldum, gerekli cezayı alması gerekiyor. ] N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[ https://i.hizliresim.com/8yjt7cj.png https://www.hizliresim.com/58skpe3] N/A

Ek açıklamalar(varsa):Hayır yok, teşşekür ederim.] N/A

#1 - 23.02.2022 21:04
İlk kez açıyorum, şablonum düzgün ama bir kaç kusurum var, affınıza sığınıyorum, Vice ile kalın.

#2 - 23.02.2022 21:23
Merhaba,

Sokakta takılıyoruz, yaklaşık on kişiydik. Bir motorlu kişi geldi ve kaldırıma çıkıp R19'u ezdi. Biz de buna tepki gösterdik. Ayrıca bu olay onaylı hood bölgemizin içinde oluyor, hiç bir şekilde el ile temas da olmadı. Karakter yaşlarımız 14-17 yaş arasında, en güzel şekilde çete rollerinde karakter gelişimlerini bu şekilde yapabiliriz. Yaşa baktığınız da zaten ergen karakterler olduğunu rahatça anlayabilirsiniz. Sadece bakmak için emote attım. Sonrasının gelmediği açık bir şekilde orta da zaten. Yanlış anlaşılma olmuş olabileceğini düşünüyorum, teşekkürler ve iyi roller

#3 - 23.02.2022 21:39
Merhabalar, yanlış anlaşılma felan değil?
Bir kere emote attın, rahatsız oldum. Tamam dedim, umarım devamı gelmez, fakat bir baktım o da ne?
* Squshie kızın kalçalarına bakar diye bir emote daha?
İlk attığınız /me kızın özel bölgelerine bakar emotesi yetmedi mi?
Yaptığınız aşırı rahatsız edici bir rol. Üstelik her türlü taciz/tecavüz rolleri yasaklanmıştır. İzin almanız gerekiyordu. Benden almadınız, izin alırsanız saygı ile karşılardım, ama bu beni çok rahatsız etti. Savunmanız bittiyse belirtin incelerler. Vice ile kalın..

#4 - 23.02.2022 21:52
Bir kızın, kalçasına, ve diğer özel bölgelerine bakmak bir taciz rolüdür. Yaptığınız ihlal gayet açık. Söyleyeceklerim bu kadar.

#5 - 23.02.2022 21:53
Bu bir taciz değil, Türkiye de yaşamıyoruz. Bakmak taciz olarak geçmez, bunu her aklı yerinde insan gayet sağlıklı bir şekilde biliyor zaten. Eğer bu emotelerden rahatsız oluyorsanız pm'den iletişime geçersiniz ve yapmam. Rol bittikten sonra bunu belirttiniz ve belirmenin hemen ardından şikayet açacağınızı belirttiniz. Bunu öncesinde söyleseydiniz veya rol sırasında söyleseydiniz devamını getirmezdim zaten. Gerçekten rahatsız olduysanız ben buradan özür dilerim. Ama dediğim gibi bakmak bir taciz/tecavüz değil.

#6 - 23.02.2022 21:59
Bana sadece bakmıyorsun? Emoteler sadece baktığını anlatmıyor.
Bildiğin kalçama, ve diğer özel bölgelerime bakıyorsun.
Ve Taciz rollerine gayet giriyor bu. Sunucuya kayıt olurken karakter başvurusunda bu taciz olayı geçiyor.

#7 - 23.02.2022 23:49
-- kızı inceler.(doğru olan budur) emote'u atmakla,
-- kızın özel bölgelerini inceler. emote'ları arasında belli başlı farklar var ve bu durum İzin Gerektiren Roller kapsamına giriyor.

Bu karakteriniz için yaptığımız ilk ve son uyarı olsun, tekrarlamayın. @Aresgy