Konu: Lydia Stacy [23.02.2022]  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2022 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lydia_Stacy @alperensrk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lydia karakterini sokağımda vuruyorum, 8 saat RK süresi varken, 15-20 dakika sonra tekrar karşılaşıyoruz, kişi yaralı olmasına rağmen araç kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi vurma sebebim var, bununla ilgili şikayet açarsa gereken savunmamı yaparım.

#1 - 23.02.2022 19:17
Aramızdaki rol seninde bildiğin gibi, araba kazası sonrası sözlü kavgadan başladı. Sözlü kavgadan silahlı saldırıya geçileceğini bilsem bu kadar korkusuz olmazdım sonuçta karakterlerimizin illegal karakter diye yaka kartı yok. Birliklerimiz dostluk içerisinde, buna rağmen seni tanımıyoruz. Silahını göstersen fear yapacağım ama buna imkan vermiyorsun. Video'da görüldüğü gibi emote iner inmez silah ateşleniyor. Araç sürmeye gelince, Kevin Berkley karakteri beni hastaneye götürdü. Aktif hastane çalışanı olmadığı için tedavi fast-rp geçildi. Ben de bu yüzden sürdüm.

#2 - 23.02.2022 19:45
Tedavi olup olmaman sorun değil, olsan bile 8 saat araç kullanamıyorsun, eğer benimle ilgili şikayetin varsa oluşturabilirsin, savunması bittiyse sonuçlanabilir.

#3 - 23.02.2022 19:52
Silahla yaralanmış bir karakterin 15 dakika sonra tedavi olmuş rolü yaparak araç sürmeye devam etmesinin herhangi bir rol & realistiklik tarafı bulunmuyor.

Lydia karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.