Konu: Toplu Metagaming Şikayeti  (Okunma sayısı 339 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2022 22:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Kasparov @akaReplika, Gamo_Kasparian @levis, Reteos_Moses @hapY, Magar_Assarian @bertukey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/02/2022, 02:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reteos_Moses veya Gamo_Kasparian karakterlerinin hiçbirinin attığı bir IC sms göremedim, akaReplika paylaştığı videosunda 1:43. dakikada daha benim nametag'imi bile görmeden drive-by'a kalkıyor. Ses kanalında olduklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
benim açımdan: GösterGizle

replika'nın açısından: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kırpılmış videoların kanıt olarak sunulmayacağını söyleyecekseniz belirtmek istiyorum; daha önce Turancan'ın sonuçlandırdığı ve buna benzer bir şikayette ID, Skin, Aksesuar, Konum gibi şeylerin uyuşması halinde kırpılan video kanıt niteliğinde kabul edildi. Emsal olarak değerlendirilebilir.

#1 - 23.02.2022 18:22
Bu akşam tek ileti olarak savunma gelir

#2 - 23.02.2022 22:14
Merhaba. Oyunda akaReplika ve benim oyun çevre seslerimiz tam bir şekilde açık, Buffalo birliği ile savaş içerisindeyiz. Köprünün oraya yaklaştığım zaman sesler daha çok gelince John Kasparov karakteri de drivebya kalkıyor. Metagaming için daha net bir kanıtın varsa eke sun. Fazla ileti atmadan sonuçlanmasını istiyoruz, iyi akşamlar.

#3 - 23.02.2022 22:47
Merhaba. Oyunda akaReplika ve benim oyun çevre seslerimiz tam bir şekilde açık, Buffalo birliği ile savaş içerisindeyiz. Köprünün oraya yaklaştığım zaman sesler daha çok gelince John Kasparov karakteri de drivebya kalkıyor. Metagaming için daha net bir kanıtın varsa eke sun. Fazla ileti atmadan sonuçlanmasını istiyoruz, iyi akşamlar.

bu savunmayı yapmak için akşama kadar beklediniz mi  ::) ::)  ::) replika videonun sesi kapanmamış halini paylaşabilir mi?
« Son Düzenleme: 23.02.2022 22:50 ukicik »

#4 - 23.02.2022 23:12
nasıl savunma yapacağımız seni değil bizi ilgilendirir. Dinlendiğin şarkıyı kaldırıp kendi videonu atarsan da silah seslerini duyabilirsin, bizi suçladığın Metagaming ve Mixing kanıtın varsa sun (ses kaydı v.b) yoksa fazla da uzatmaya gerek yok, dün Trolling yapıp yasaklanıp burada  ::) ::) bunları atman da gülünç.

#5 - 23.02.2022 23:43
Kasparov-Buffalo taraflarının bir savaş içerisinde olmasını hesaba katarsak karakterlerin Buffalo hoodunda bulunmaları-çatışmaya katılmaları çok absürd bir durum değil.

Yeterli kanıtın olmamasıyla birlikte savunmalar geçerli.