Öncelikle selamlar, olaya dahil olduğum için yazıyorum. Öncelikle saygı çerçevesinde konuşalım ve o video da ki edit saygı sınırlarını aşıyor. Biz bir video yapsak bile ki yapmayı düşünmüyoruz, ss ile yetineceğimizi düşünüyoruz. Bizi kendiniz ile karşılaştırmayın. Öncelikle yazdıklarını okurken kahkahalara boğuldum, seni hile ile aradığımız falan yok. Aynı yerlerden 3 kez geçtin, etrafta seni aradık ve her defasında karşımıza çıktın, tamamen şans.
İkinci konu ise; Pompalı ile dibinden vurulursa mermi dağılmaz, direkt olarak bütün mermiler üstüne gelir. Bunu test edebilirsen, burst hasar olarak geçicektir. Bu ayakları bırakın.
Üçüncü konuya gelelim; DM'lik bir olay yok, birliklerimiz savaş içerisinde ve seni Todd karakteri ile gören birlik üyeleri var. Bu da seni düşman konumuna getiriyor.
Dört; Senden E-RP izni istedim, sunucuda eminim çoğu kişi böyle bir role giriyordur öyle değil mi? Tecavüz veya taciz izni almadım, E-RP izni aldım.
Ayrıca rolü gerçekleştirmedim, gerçekleştirmeye kalkıştım ve sende kabul etmedin. Bildiğim kadarıyla kurallarda değişikliğe gidip karşı tarafın istemediği/kaçındığı rollerde izin almak gerekli.
Beş; Kaçırma nedenimiz bizden kaçıp en sonunda kinlenmemiz falan değil, kinlenmek söz konusu bile değil. Seni kaçırmamızın tek nedeni kadın bir karakter olman ve bilgi almak.
Spoiler içinde rol ss'i var.Altı; Metagamelik bir olay göremiyorum, oyundan PM veya /B'den bir şey yazmadık, araç içerisinde /aw kullanarak rol dışı bir şey demedik, herhangi bir sorgulama yapmadık. Metagame'den şikayet açmanı anlamış değilim.
Yedi; Üçüncü parti konusuna gelirsek, bunu kanıtlayacak kanıtın varsa çıkartabilirsin. Bizim gönlümüz rahat, hile kullanmadık.
Daniel karakterini şikayete eklemeni anlamadım? Rolde bu adam yok bile, yapma yani böyle garip işler.
@dixsept olayın başlangıcını gördüyse olayın ne olduğunu anlamış olmalı, "BİRLİKLERİMİZ SAVAŞ İÇERİSİNDE" ayrıca buradan bir isteğim olucak, kişinin yaptığı video hakkında konuşmak gerekirse. Terbiyesizce bir şey ve bir video editleyip böbürlenmek istemeyiz, tamamen sinirine ve kinine yenik düşüp böyle bir video yapıldığını düşünüyorum. özür dileyerek bu işten sıyrılacağını sanma bence o zaman bende sana burada küfür/hakaret edeyim sonrasında özür dileyeyim? Video'yu yapan kişinin ceza almasını istiyorum, aşağılayıcı bir şey.
Son söyleyeceklerim ise; Sen bizim yanımızdan yavaş şekilde geçtin, seni tanıdık ve bir kaç tur attık. Sonrasında video açmış olduğun o kadar belli ki yanına hızlıca gelip bir şeyler döndürmüş olmamızın imkanı yok. Video'yu editsiz halde at.
Söyleyeceklerim bu kadar, başka bir şey olursa ek yapacağım. Teşekkürler, şikayetin sonucunu merak ediyorum.
Kin, zayıfların öfkesidir. -Alphonse DAUDET