Konu: Enzo Escudero - Taciz rolü, ortak nezaket, trolling  (Okunma sayısı 139 defa)

#0 - 21.02.2022 15:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enzo Escudero - @emirhancndn44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pedro Rojas @RifleKhajimba - @xmdyess

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)
Alıntı
Ortak Nezaket
Alıntı
Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, dün Stripz Club açılışımız için hood bölgemizde dansçı almak adına bir rol döndürüyorduk. Yanımıza bisikletli biri geldi, kişisel olarak tanımıyorum. Kadın karakteri yöneten "Sarah Lenkins" karakterine anlamsız bir rolle yaklaştı. Önce sevgilim, sonra saçma sapan kelimelerle sürdürdü.
Etrafımda olan kişilere bu herif kim diye bir soru soruyorum. Kimse tanımadığını söylüyor, yanımda duran kadın karaktere de sözlü taciz edilince onu mahalleden kovuyorum. Bana "sen kimsin?" gibi bir kelime daha edince, bölge sahibi olarak onu tekmeliyorum, mahalleden kovuyorum.
Sonrasında bana özelden, "Rolün leş kanka" tarzı kelimeler kuruyor. Sapık rolü yapan ben değilim, kendisi. Karşısında bölge sahibi R19 varken yanında duran kadına hakaret, taciz girişiminde bulunan kendisi, başta birisinin arkadaşı falan sandım, trollüyor sandım ama kimse tanımadığını söyleyince bu şikayeti açmaya karar verdim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz oyuncular çoğaldı, gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.02.2022 15:45 meriawam »

#1 - 21.02.2022 16:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Ayrıca, şikayette bulunan chatlogun tam hali ektedir.

« Son Düzenleme: 21.02.2022 16:31 RifleKhajimba »

#2 - 21.02.2022 17:04
Kadın karaktere sahip olan karakter bendim, rol yapmak adına alt karakterime geçmiştim. Şahsı tanımıyorum, yanıma gelip bir anda başkası ile konuşurken karakterim adına saçma sapan kelimeler kurmaya başladı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 22.02.2022 11:19
Merhabalar, karakter ceza alacak.