Konu: [20.02.2022 - Antonio Mendoza - Rafael Gonzales - Nacho Mendez] Rolde /q + NC  (Okunma sayısı 474 defa)

#0 - 20.02.2022 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Mendoza @Elpatron - Rafael Gonzales @HTKiller - Nacho Mendez @TETIKCI

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cody Norris @xanpvs  - Nathaniel Calderon @javis  - Darnell Langston @eyeser6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde Q + NC

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SWAT devriyesindeyken arkadaşları durdurduk, 1.23 (Ruhsatsız Silah Bulundurmak)'tan sicili olan birisini indirdik. Üst araması yaparken ateş açtılar, vurulunca /q atıp çıktılar. Daha sonrasında NC atmışlar. Silahlarının gitmemesi için böyle bir yola başvurduklarını düşünüyoruz. Rafael Gonzales - Antonio Mendoza - Nacho Mendez isimli arkadaşlar olaydan hemen sonra q attılar. Gerekli kontroller sağlanırsa olay anlaşılır. Lamarcus isimli arkadaş role uyum sağladı, şikayette adı geçmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Rolde /q atıp NC attıklarına dair görüntüler;

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.02.2022 22:17
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 20.02.2022 22:19
Silahlar zaten gitti.

#3 - 20.02.2022 22:26
şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 20.02.2022 23:03
şahitliğimi onaylıyorum. olay silah değil, jaile girmemek için nc atmak hoş değil. rol dışı gelişen bir olay olsa yine anlayış göstereceğim, olay tamamıyla rol dahilinde oldu.

#5 - 20.02.2022 23:33
Şimdi biz normal arabada 4 kişi gezerken durduk yere indirip üzerimizi aradılar, ortada herhangi bir suç veya aksiyon yokken zor bela biriktirdiğimiz parayla aldığımız silahlara el kondu. Aynı zamanda yaralı olan arkadaşlarım için ambulans çağırılmadan karakola götürdüler. Araç patladığı için nc atma ihtiyacı duyduk böyle bir durumda sağ çıkılması normal değil.

#6 - 21.02.2022 00:15
Şimdi biz normal arabada 4 kişi gezerken durduk yere indirip üzerimizi aradılar, ortada herhangi bir suç veya aksiyon yokken zor bela biriktirdiğimiz parayla aldığımız silahlara el kondu.
Aracınız durduk yere durdurulmadı. Birkaç gündür şehirde savaş var ve savaşın döndüğü yer de doğu yakası. Bu savaş nedeniyle de normalde çıkılmayan devriyelerden olan, olağanüstü durumlarda çıkılan, SWAT devriyesine çıktık. Bu devriyenin amacı arananları bulmak ve yüksek riskteki bölgelerdeki polis gücünü arttırmak. Biz bu devriyedeyken de sizi doğu yakasında gördük ve şüphelendik. Bu yüzden de sizi durdurduk, üzerimizi aradılar demişsiniz fakat sadece bir kişinin üzerini aradık. Bunun nedeni de o kişinin daha önceden ruhsatsız silahtan sicilinin bulunmasıydı. Eğer amacımız rol zevkinizi bozup silahlara el koymak olsaydı bunu silahlarınızı gördüğümüz anda telsizden silah çağrısı yapıp aracınıza ateş açarak yapardık, amacımız hiçbir zaman bu olmadı. Olaya dönecek olursam, sicili olan birini şüpheli araçta bulduk ve aradık, buraya kadar zaten her şey normal. Bununla birlikte de siz bize ateş açınca karşı ateş açtık.

Aynı zamanda yaralı olan arkadaşlarım için ambulans çağırılmadan karakola götürdüler. Araç patladığı için nc atma ihtiyacı duyduk böyle bir durumda sağ çıkılması normal değil.
Ambulans gelmedi çünkü o an sunucuda aktif doktor yoktu. Biz de o an bölgede aldığımız kişileri araçlarla direkt karakola değil, hastaneye götürdük. Burada bir bilgi yanlışı var. Ayrıca eğer karakterleriniz o aracın patlamasıyla ölecekse, böyle bir role gidecekseniz, orada karakterleriniz öldüğünüzü belirtebilirdiniz. Eğer Q atıp sonra da nc atarsanız bu doğru olmaz diye düşünüyorum.

#7 - 21.02.2022 00:39
Ben ağır yaralı diye emote atıyorum sizin adam patlamış araçtan koluma girerek beni çıkartıyor nasıl bir tutuklama hırsıdır bu anlam veremedim q atmadım direk ölmedimde kan kaybı yaşadığını ağır yaralı olduğunu belirttim tıbbi müdahale yapmayı bırak ilk yardım bile yapmadan kelepçeleyip üstümü arayıp sürükler diye emote attı oradaki bayan polis daha realistik rol yapın ilk yardım gibi bence...

#8 - 21.02.2022 01:30
Q atmadım yaralıya düştüğümden dolayı buga girdim Ve silahım Yok oldu, Hile programı şüphesinden dolayı oyundan atıldınız gibi bir şeyler yazdı Chat'de Korktum banlanacak mıyım diye 5 Dakika sonra giriş sağladığımda ise polisler yoktu, Karakterimin ölümünü gerçekleştirdim Nacho_Mendez yer yüzünden silinip hakkın rahmetine kavuştu.
https://imgyukle.com/i/EyaxTU

https://imgyukle.com/i/EyaXds

#9 - 21.02.2022 01:31
Rolü kendi kafalarına bitirmelerine rağmen etrafta hiç kimse olmasa bile /do'dan emote sağladım q atma gibi bir niyetim olsa Emote atmazdım.