Konu: Daron Krisdosaser DM şikayeti.  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 20.02.2022 13:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Daron_Krisdosaser @bakhtiyaryaveri

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/02/2022 13:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere gelip sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezayı almasını talep ederim..

« Son Düzenleme: 20.02.2022 13:25 monst3r »

#1 - 20.02.2022 14:55
@bakhtiyaryaveri 'in susturması olduğu için savunmasını ben yapıyorum;

"Aktif bir çatışma bölgesi, Buffalo ile bir İc savaş içerisindeyiz. Birden fazla silah emotesi görüyorsunuz. Kişinin sürekli savaş ortamında bulunmasından şüphelenip vuruyorum. Savunmam bu kadar." diyerek başka savunma gerekmedikçe yapmıyacağını söyledi. İyi forumlar.

#2 - 20.02.2022 14:59

"Aktif bir çatışma bölgesi, Buffalo ile bir İc savaş içerisindeyiz. Birden fazla silah emotesi görüyorsunuz. Kişinin sürekli savaş ortamında bulunmasından şüphelenip vuruyorum. Savunmam bu kadar." diyerek başka savunma gerekmedikçe yapmıyacağını söyledi. İyi forumlar.

Olayda bende vardım arkadaşın vurulmasını şaşkınlıkla izledim. Aktif bir çatışma yoktu. Arkadaş buffalo sınırları içerisinde bile değildi. Sadece freeway sürdüğü için vuruldu. Olay hakkında bunu yazarım. Şahit olarak arkadaş beni onaylayabilir.

#3 - 20.02.2022 15:03

Olayda bende vardım arkadaşın vurulmasını şaşkınlıkla izledim. Aktif bir çatışma yoktu. Arkadaş buffalo sınırları içerisinde bile değildi. Sadece freeway sürdüğü için vuruldu. Olay hakkında bunu yazarım. Şahit olarak arkadaş beni onaylayabilir.

Arkadaşa katılıyorum. Aktif bir çatışma bulunmamaktaydı, hala bulunduğunu idda ediyorsan buna dair bir kanıt sunabilirsin sadece motor süren birini vurmak çok saçma dm arıyorsan farklı sunucları tercih edebilirsin.
« Son Düzenleme: 20.02.2022 15:08 monst3r »

#4 - 20.02.2022 17:49
@bakhtiyaryaveri  olarak cevaplıyorum;
"Buffalo bölgesinde Freeway ile geziyordun. Bölgelerine tam olarak girmesen de Ganton bölgesindeydin. Biz ise oluşum üyeleri ile birlikte Ganton bölgesini kolluyorduk. Onlar da Freeway sürüyor, sen de ve onların bölgesine yakın bir yerdesin. Seni onlardan sanıp ateşledik. Gerçekçiliğe en uygun olanı da buydu zaten."

#5 - 20.02.2022 19:17
@bakhtiyaryaveri  olarak cevaplıyorum;
"Buffalo bölgesinde Freeway ile geziyordun. Bölgelerine tam olarak girmesen de Ganton bölgesindeydin. Biz ise oluşum üyeleri ile birlikte Ganton bölgesini kolluyorduk. Onlar da Freeway sürüyor, sen de ve onların bölgesine yakın bir yerdesin. Seni onlardan sanıp ateşledik. Gerçekçiliğe en uygun olanı da buydu zaten."

İdlewood'dan EastBeach'e çıkıp oradan Palomino'ya hooduma giderken yoldan sadece freeway ile geçtiğim için sıkamazsınız.

#6 - 22.02.2022 11:49
Merhabalar, şehirde tek freeway süren kişiler Buffalo üyeleri değil. Onların bölgesinin içinde olmadığını da varsayarsak yaptığınız ihlâl kapsamına giriyor. Savaşın heyecanının olduğunu düşünerekten bu seferlik ceza vermeyip uyarıyorum. Lütfen bir dahakine bu tarz rollerde dikkat edin.