Konu: [20.02.2022 - Berisha Skmakova] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 267 defa)

#0 - 20.02.2022 11:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @LaLa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapılan ilk hood baskınında karakter yaralıya düşürülüyor. Dışarıda girdiğimiz çatışmada ise karakterin tekrar çatışmaya katılıp hiç vurulmamış gibi bize sıktığını gördük. İhlal gayet açık ve net. Kimsenin huzurunu kaçırmaya gerek yok. Düştüysen düştün, bunu kabullen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.02.2022 11:45
Savunma yapmaya bile gerek duymadım fakat ben yine şunları ekliyim, Attığın 1. SS'de benim silahla sıktığıma dair bir kanıtın yok, yaralıya düştüğüme dair bir kanıtın yok, sadece barın arkasında duruyorum, ayrıca seninde aktif çatışmada çilek yemek farkı bir mesela tabi, 2. SS ise sadece yerde /yarali 1 çekmiş bir halde yatıyorum, bunun sebebi ise beni tekrar tekrar düşürmeniz, RK olmama rağmen, üç defa düşürdünüz beni, bunun için ayrı bir şikayet açıcağım zaten. Çatışmaya katıldı demişsin, elimde silah yok, sıktığıma dair bir SS yok, savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#2 - 20.02.2022 11:54
Şikayetin varsa açabilirsin, burada kendini kandırmana gerek yok. Düşmedin demek... Şöyle SSi bırakayım o zaman.  :garip:

Birkaç defa düşüp sürekli aktif çatışmaların ortasında beliriyorsun. Sıkıyorsun ve vuruluyorsun. Yönetimi kandırmaya çalışmana üzülüyorum.

#3 - 20.02.2022 12:03
Anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Bana aktif çatışmaya katılıp SIKTIN diyorsun, bunun görüntüleri lazım. Orada düştüğümü bende biliyorum zaten, neyi kanıtlama çalışıyorsun?  :garip:

#4 - 20.02.2022 12:07

;)
« Son Düzenleme: 20.02.2022 12:09 BatuhanC the Emperor »

#5 - 20.02.2022 12:11
Neden saati gizleme gereği duydun? SS de oynama yapmadan gönder.

#6 - 20.02.2022 12:14
Allah aşkına ne anlatıyorsun moruk? SS'i videodan aldım, istiyorsan gidip izleyebilirsin. Sonuçlanabilir, daha fazla karşılıklı ileti atışına girmeye gerek yok.  ::)

#7 - 20.02.2022 13:01
Videodan alınan saatin gözükmediği ekran görüntüsüyle saatin gözüktüğü görüntülerdeki aksesuarlar ve en önemlisi ID uyuşuyor, kanıtlar yeterli.

Ceza Verilecek.