Konu: Anthony_Bellini / Daniel_Angelo [Çok fazla kural ihlali]  (Okunma sayısı 222 defa)

#0 - 20.02.2022 01:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hexa Anthony Bellini / @şempanzecilil Daniel Angelo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nejdet7123 Shaquille Cemba

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm
Emotesiz işlem
Alt karakter (illegal)
Illegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Legal şirketimizin işleri ile uğraşıyorduk Mazzini'nin r20 si alt karakter ile gelip bize güvenlik işi yaptığını söyledi bizde polisin arkamızda olduğunu soyliyerek geri çevirdik 5 dakika sonra Emotesiz bir biçimde dm attiler, hood onayli bir birliğin r20 si alt karakter ile gelip hemde 4 levelda illegal role atılıyor utanç verici açıkçası dikkat edilmeli. Arkadaşın ciddi bir ceza almasını istiyorum çünkü ortada vaya bir suç var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Kişinin 4 lvl olduğuna dair kanıt.

Ek açıklamalar(varsa): FM ekibi en doğru kararı verir.

#1 - 20.02.2022 02:31
Ateş etmiyorum, her hangi bir şekilde adama vurmuyorum sadece aracı sürüyorum ve mesajı iletiyorum.

#2 - 20.02.2022 02:47
Ateş eden kişi benim, emote verdim arkadaşın chatinde gözükmemesi benim suçum değil ancak kararı vice adminlerine bırakıyorum, iyi geceler dileyerek sözümü bitiriyorum. :vays: :nays:

#3 - 20.02.2022 10:27
Ateş etmiyorum, her hangi bir şekilde adama vurmuyorum sadece aracı sürüyorum ve mesajı iletiyorum.
Bir daha bir ileti atmayacağım, dediklerinize cevabımı açık vereyim sonrasında bırakalım FM ekibi buna karar versin.
Öncelikle arkadaşlar adınıza bir çok şikayet açılmış bir batağa saptanmışsınız gibi geliyor bana, neyse
Mazzini kardeşim bak sen R20'sin diye alt karakterine illegal iş yaptıramazsın, bunu bilmiyorsan daha ne diyeyim...
Karakterin güvenlik işi soruyor ne güzel bi rollere atılıyorsun her neyse daha sonrasından arkadaşın ile gelip dm atıyorsun, arkadaşının emote hatası var, durduk yere bize silahla sıkamazsınız DM serveri mi bura? Eğer öyle zannediyorsan birliğini kapatıp ekibinle DM serverinde rol yapmaya çalışabilirsin. Orada hood onayı alabilirsin belki...(öyle bir rol serveri yok) Neyse dostum legal rol yapıyoruz kafanıza göre sıkıyorsunuz ooc den uzatmayacağım gram kin tutmuyorum, karakterin 4 lvl illegal rol için en az 5 lvl gerekli kurallara bakmanı tavsiye ederim tekrar, alt karakter ile hiç bir şekilde illegal role giremezsin bu DM illegal değilde ne?

#4 - 20.02.2022 10:28
Ateş eden kişi benim, emote verdim arkadaşın chatinde gözükmemesi benim suçum değil ancak kararı vice adminlerine bırakıyorum, iyi geceler dileyerek sözümü bitiriyorum. :vays: :nays:
Varsa kanıtın at, boşa ceza yeme. başka ileti atmayacağım, iyi günler iyi roller. <3

#5 - 20.02.2022 10:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 20.02.2022 13:21
Bir daha bir ileti atmayacağım, dediklerinize cevabımı açık vereyim sonrasında bırakalım FM ekibi buna karar versin.
Öncelikle arkadaşlar adınıza bir çok şikayet açılmış bir batağa saptanmışsınız gibi geliyor bana, neyse
Mazzini kardeşim bak sen R20'sin diye alt karakterine illegal iş yaptıramazsın, bunu bilmiyorsan daha ne diyeyim...
Karakterin güvenlik işi soruyor ne güzel bi rollere atılıyorsun her neyse daha sonrasından arkadaşın ile gelip dm atıyorsun, arkadaşının emote hatası var, durduk yere bize silahla sıkamazsınız DM serveri mi bura? Eğer öyle zannediyorsan birliğini kapatıp ekibinle DM serverinde rol yapmaya çalışabilirsin. Orada hood onayı alabilirsin belki...(öyle bir rol serveri yok) Neyse dostum legal rol yapıyoruz kafanıza göre sıkıyorsunuz ooc den uzatmayacağım gram kin tutmuyorum, karakterin 4 lvl illegal rol için en az 5 lvl gerekli kurallara bakmanı tavsiye ederim tekrar, alt karakter ile hiç bir şekilde illegal role giremezsin bu DM illegal değilde ne?

Öncelikle R20 değilim. Onu geçtim baştada dediğim gibi karakterim size karşı bir illegal rol izlemiyor sadece şöförlük yapıyor ve mesajı illetiyor, yanımdaki adam sıkıyor size. Ayrıca ortada DM yok çünkü sebepsiz yere sıkmıyor. Emotesiz sıkma konusuna gelirsek arkadaş emote vermiş gerekirse log kontrolü yapılabilir iyi roller dilerim.

#7 - 20.02.2022 15:53

Öncelikle R20 değilim. Onu geçtim baştada dediğim gibi karakterim size karşı bir illegal rol izlemiyor sadece şöförlük yapıyor ve mesajı illetiyor, yanımdaki adam sıkıyor size. Ayrıca ortada DM yok çünkü sebepsiz yere sıkmıyor. Emotesiz sıkma konusuna gelirsek arkadaş emote vermiş gerekirse log kontrolü yapılabilir iyi roller dilerim.
Bende illegale geçince hooda emote veririm sorun olmaz

#8 - 22.02.2022 12:07
Merhabalar, aracı süren karakter için ceza verilmeyecektir. Diğer karakter ise emote verdiğinizde karşı tarafın chatine düşmesi gerekmekte. Bu sebep ile ceza alacaksınız.