Maske ID'sine bakılabilir yani bakılsın o kişi ben değilim başka birisi seni vurmuş bunu ben bilemem. Aldığın ekran görüntüsü benim sana açtığım şikayetten alıntıdır. Bunuda koyarım. Birliğimizin R19'u sadece darp edin silahla karşılık verirseler karşılık verin, size ateş etmedikleri sürece silahınıza davranmayın dedi zaten. Bu yüzden sadece kişiyi rolde darp ettik olay budur ekran görüntüleride sağlayayım. Metagame konusuna gelecek olursak kişinin bu karakterinde attığı birinci klibine bakarsak yüzü belirgin bir şekilde mevcut ve kendi yerinide bizzat sözlerinde duyuyor görüyoruz. İkinci klibindeyse bizim çetemizi dissliyor bu yüzden böyle bir role girildi. Revenge Kill muhabbetini zaten açıkladım kişinin vurulduğundan haberim yok, kişiyi hoodlarını gezerek rahatlıkça görebiliyoruz. Dediği ve bahsettiği üzere NC atmış bulunup cezası verilebilir benim karakterim uzun süredir duruyor, bu yüzden NC atan kişi ve maskeyle sana ateş açan yaralıya düşüren ben değilim saçma bir şikayet olmuş 8k saat yetersiz kalmış yanında, aklanmak için admin kandırma showuna gerek yok zaten adaletli bir
, iyi forumlar dilerim. Sonuçlanabilir.

Aldığım ssmoddan görüntü:

Açtığım şikayetin linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=124162.0
FransalıEfsanesi, bak şimdi. Arkadaşın Mustzy vuruyor ve nc atıyor direkt, arkadaşın yeni karakteri ile buluyorsunuz benim orada olduğumu.
Arkadaşın vurduğunu ooc söylemiş olması lazım, çünkü nc atıp role o da gelmiş ve şikayete şahitliğini onaylamış.

Birinci klip PullUpYourBlock, 40. block'a gönderme yapılan bir müzik klibi.
İkinci klipte Burnout ve Felicia dissleniyor, nerede Idlewood yazıyor? Okuma yazma yetersiz kalmış gibi

: