Konu: Abraham Lattimore - Aktif Rolde Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2022 05:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abraham Lattimore - @nevzvt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mustyza999 - @rollinpeace - @Azovski36

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03:50 - 04:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişiyi aktif bir şekilde inşaatın bahçesinde görüyoruz Idlewood birliğindeyiz ve kendisi çetemize üye olan birisine artı olarak bizim çetemize diss atıyor. Bizde rolde birliğimizin R19'una rolde bunu anlatyoruz gidip darp edin kameraya çekin şeklinde bize izin veriyor. Bizde şahsı o bahçede yakalayıp darp ediyoruz, hatta admin çağırdık ve kişinin düşerken ALT+TAB attığını geri dönünce geri bizim yanımızda spawn olacağını söyledi. Baya bir süre kişiyle rol yapmak için bekledik rolümüz baltalanmaması adına bekledik fakat gelen giden kimse yoktu. Sonrasında kontrol ettim ve kendisi oyundan çıkmış. Olay budur iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet Mülkün Temelidir.  O:-)

#1 - 13.02.2022 05:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.02.2022 05:20
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.02.2022 05:20
Şahitliğimi onaylıyorum  O:-)

#4 - 13.02.2022 05:38
Afk ile role giren sizlersiniz, gecenin 4'dü alt tab atmışım, video upload ediyordum.

3:35'de zaten arkadaşınız vurup tek başına düşürdü gitti. yaralı rolümü yapıp kenarda afk attım, tekrar gelip rol yapmışsınız.

Gece video upload ettiğim için internetim yüzünden oyundan düşmüşüm. Burada benim yaptığım bir ihlal göremiyorum  O:-)
Afk kişiler ile role girmeyin  ::)

Gülünç durumlar  :D

« Son Düzenleme: 13.02.2022 05:40 nevzvt »

#5 - 13.02.2022 16:56
Gülünç duruma düşecek ve düşmüş olan sensin  :garip: burada ap açık bağlantı kopardığın belli oluyor, ben hatta Blueberry tarafına gittiğini düşünerekten rapor attım admin çekiyordu, senin yaralıya düşerken afk attığını ve kalkınca yanımıza spawn olacağını belirtti dakikalarca bekledik fakat bağlantı kopararak kendini ezdirmekten çekinmiş ve bağlantı koparmışsın gereken neyse yapılmasını yetkililerden rica ediyorum, gereken savunmayıda kişi yaptı sonuçlanabilir.

#6 - 13.02.2022 18:23
afk olmadığımı kanıtla o zaman, kanıtların yetersiz  ::)

#7 - 13.02.2022 18:50
Bunu sen kanıtlayacaksın ne alaka? :D  :garip:

#8 - 13.02.2022 19:01
Şahısın başkasına açtığı bir şikayette zaman farkını farkettim birlik gelir payını çekmiş orda da görülebilir zaten aktif olduğu admin kandırarak aklanmak doğru bir karar olmaması gerek değil mi?
Spoiler: GösterGizle

#9 - 13.02.2022 19:29
Şahısın başkasına açtığı bir şikayette zaman farkını farkettim birlik gelir payını çekmiş orda da görülebilir zaten aktif olduğu admin kandırarak aklanmak doğru bir karar olmaması gerek değil mi?
Spoiler: GösterGizle

lol, birlik payını çekip afk salıyorum. Oyuna döndüğümde vuruluyorum ve emote verip yerden kalkıp kenara geçip afk atıyorum.
Eğer aktif olsaydım o iki dakika boyunca sağ köşedeki +$2,986 iki dakika boyunca durmaz, öğren biraz. Artı olarak bana rol yaptığınızda afk'dim, ihlal sizin yani, benim yaptığım bir ihlal yok  ::) :-\
Afk birisine saldırı rolü yaparak ihlali yapan siz oluyorsunuz