Konu: DM VE EMOTESİZ İŞLEM  (Okunma sayısı 635 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.02.2022 01:07
küfür edelim, karşılık versinler silahla vuriyim

#11 - 13.02.2022 01:54
İyi geceler. Öncelikle emote mevzusuna açıklık getirelim. Bu SS sanırsam yeterli olur.
Spoiler: GösterGizle

Silah çekme olayına gelelim. Infernus markalı araç tren rayından gelerek çarpıyor, bir sıkıntı yok. Karşılıklı küfürleşmeye başlıyoruz ( her trafik kazasında olması muhtemel olay. )

Şunu söyleyeyim, silah çekecek olsaydık Infernus'a çoktan çekmiştik. Çekseydik zaten hatalı olacağımızı biliyorduk. Karşılıklı küfürleşmeler, yol yapmışlar vesaire vesaire derken olayla alakasız bir Sultan olaya dahil oluyor. Olayın patlak verdiği yer. Olayla hiçbir alakası olmayan, hayatımda görmediğim bir adam gelip bana söverse - üstelik ailevi - betona yapıştırırım(?), kusura bakmayın. Kendi videonuzda da belli olduğu üzere olayla alakasız, bütün muhabbet neredeyse bitecekken gelip arkadan hakaret ediyorsunuz. Olay trafik kazası değil, senin gelip kazayla alakan olmamasına rağmen bize hakaret etmen.

Burada(chatlog) ve arkadaşın videosunda da gözüktüğü gibi alakasız Sultan'ın gelip hakaret etmesiyle bütün olay başlıyor. Arkadaşın videosunda Sultan'ın sonradan gelip, alakasız şekilde olaya dahil olması gözüküyor. Kaza olduğu anda orada olsa zaten bir şey diyemeyeceğim fakat arkadaş sonradan geliyor, kazayı bile görmeden Infernusla küfürleştiğimizi görerek veya discord sesli yoluyla (?) aniden olaya karışıyor.

Emotenin gözükme mevzusuna gelelim. Böyle bir kural olduğunu sanmıyorum. Hood baskınlarında veya PD baskınlarında karşıdaki adam gelip senin dibine emotesini verdikten sonra mı ateşliyor?  Örneğin AK-47 ile uzaktan ateş edeceğim. Senin yanına gelip emotemi gösterip eski yerime dönerek mi ateş etmem gerek? PD'nin sniper rollerinde örneğin? Saçmalık.

Et yiyen çiçek fazla sinirlenmiş. Sukutt adlı arkadaşa da üslubundan dolayı teşekkür etmek isterim. İyi geceler.

#12 - 13.02.2022 02:14
Silah çekme olayına gelelim. Infernus markalı araç tren rayından gelerek çarpıyor, bir sıkıntı yok. Karşılıklı küfürleşmeye başlıyoruz ( her trafik kazasında olması muhtemel olay. )

Emotenin gözükme mevzusuna gelelim. Böyle bir kural olduğunu sanmıyorum.

#13 - 13.02.2022 02:18
Silahlar trafik kazası sonrası çıktı evet ama trafik kazası için çıkmadı. Gelip olayla sıfır alakalı bir sultanın hakaretiyle başladı. Trafik kazasıyla alakası yok adamın.

Emotem var zaten attığım sslerde görürsün. Attığın fotoğrafta emotesi gözükmeli diye bir şey görmüyorum, emote belirtmesi gerekir. Biz zaten emotemizi belirttik. Ayrıca ilk silah ateşleyen kişinin emotesi de kanıtlarınızda gözüküyor.

#14 - 13.02.2022 02:23
Herşey ortada maskeli kişi benim. Düpedüz DM attınız, birisi size küfür etti diye silahınızı çekemezsiniz malesef öyle bir dünya yok. Ana sebep trafik kazası o arkadaşlarda arkamdan beni takip ediyorlardı, beraber hareket ediyorduk.

#15 - 13.02.2022 02:26
Olayla sıfır alakam yok değil zaten infernusu süren arkadaşımla beraber gezip takılıyorduk, dcden arkadaşım sırf biri ona küfür etti diye beni olay yerine mi çağıracak sizce? Heleki ben de 3sn içinde mi geleceğim? İftira atmaya gerek yok, arkadan geliyorum zaten arkadaşıma küfür ettiğinizi motoruyla önünü kestiğinizi görüyorum ben de size küfür ediyorum silah çıkartıp sıkıyosunuz. Benim de hayatımda görmediğim bi adam arkadaşıma küfür edip önünü motorla kesebilir ama ben ona küfür edince silah öyle mi? Bizim de silahımız var ama çıkartıp sıkmadık veya karşılık vermedik ihlal olduğunu düşündüğümüz için.  Ekleyeceklerim bu kadar şikayet sonuçlanabilir.

#16 - 13.02.2022 02:39
sultanı süren arkadaş icde benim gözümde olayla alakasız gelip küfür eden şahısın teki. geldiğinde seninle ilgilenmiyoruz bile, hala infernusun peşindeyiz. İsimlerinize bakarak rol yapmıyoruz, değil mi? Benim gözümde olaya sonradan dahil olan durduk yere ailevi katan bir adamsın.  Trafik kazasında silah çekecek olsak infernusu siz gelmeden önce vurmuştuk bile. Atılan chatloglarda görülür.

Şikayet sonuçlanabilir, tarafımızca daha fazla ileti gönderilmez. İyi geceler.

#17 - 13.02.2022 02:39
Olayla sıfır alakam yok değil zaten infernusu süren arkadaşımla beraber gezip takılıyorduk, dcden arkadaşım sırf biri ona küfür etti diye beni olay yerine mi çağıracak sizce? Heleki ben de 3sn içinde mi geleceğim? İftira atmaya gerek yok, arkadan geliyorum zaten arkadaşıma küfür ettiğinizi motoruyla önünü kestiğinizi görüyorum ben de size küfür ediyorum silah çıkartıp sıkıyosunuz. Benim de hayatımda görmediğim bi adam arkadaşıma küfür edip önünü motorla kesebilir ama ben ona küfür edince silah öyle mi? Bizim de silahımız var ama çıkartıp sıkmadık veya karşılık vermedik ihlal olduğunu düşündüğümüz için.  Ekleyeceklerim bu kadar şikayet sonuçlanabilir.
imza kaşe mühür cv parmak izi, attığım sste göründüğü üzere üzerimde silahım var ama ihlale ihlal ile karşılık vermekte bir ihlal olduğu için sıkmıyorum bu kadar rahat silah kullanmanız gerçekten saçma. discord seslide olduğumuz söylenmiş yeni okudum :D gülüp geçiyorum.

#18 - 13.02.2022 02:40
imza kaşe mühür cv parmak izi, attığım sste göründüğü üzere üzerimde silahım var ama ihlale ihlal ile karşılık vermekte bir ihlal olduğu için sıkmıyorum bu kadar rahat silah kullanmanız gerçekten saçma. discord seslide olduğumuz söylenmiş yeni okudum :D gülüp geçiyorum.
(?) ne anlama geldiğini araştır. Sadece bir varsayım.

#19 - 13.02.2022 02:43
Şikayet sonuçlanabilir, tarafımızca daha fazla ileti gönderilmez. İyi geceler.