Konu: DM VE EMOTESİZ İŞLEM  (Okunma sayısı 630 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2022 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ogecedolunaydi  @biapuxe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TOSUNUM @sukutt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.02.2022 00:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafikte kaza oldu, küfürleştik inip sıkmaya başladılar. ve biapuxe emote vermeden silah çekip sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok.

« Son Düzenleme: 13.02.2022 00:41 et yiyen çiçek »

#1 - 13.02.2022 00:33
keske böle bisi yasanmasaydı, hiç olmasın isterdim, kalbim kırıldı, keşkeeee keşkeeeeeee silah yerine sulh yoluyla çözülseydi ama olmadı bu yüzden şahidim bizi vurdular bize silah patlattılar

#2 - 13.02.2022 00:34
Olaya zaten dahilim. Şikayet içinde şahitliğimi onaylıyorum. Açıklanacak hiçbirşey yok, herşey ortada ekstra hiçbir savunma yapmayacağım. Hemen sonuçlanabilir.

#3 - 13.02.2022 00:42
savunma yapılır

#4 - 13.02.2022 00:43
yap o zaman

#5 - 13.02.2022 00:43
bekleyeceksin aslan kardesim. daha onemli islerim var

#6 - 13.02.2022 00:44
kardeşin değilim tatava yapma savunma yap geç et yiyen çiçek#3711

#7 - 13.02.2022 00:49
iyi forumlar baylar, anlayışla karşılarım. Öncelikle infernus süren arkadaş keşke trafiği güzel kullansaydı ve sizde gelip bir şeyi bilip bilmeden annemi yol yapmasaydınız altınızda yapmasaydınız da bunlar olmasaydı. @biapuxe silah emotesi var, ilgili ekran görüntüsü bulunuyor kanıt olarak atabilir. DM konusu bilemiyorum arkadaşlar tam olarak sayılmaz, farklı bakış açılarıyla değerlendirmeliyiz. Ben yolumda giderken gelip bana çarpan infernus ve devamında karakterimin küfürleri zaten ergenin teki ne bekleyebiliriz ki? Sizin karakterinizin buna yedirmemesi ve atışma başlaması. Bunlar doğal şeyler savunmam bu kadar, iyi geceler dilerim beyler.

ek;"çoluk çocuk da değiliz ki be hocam, sinirlenmiş olabilirsin fakat rol yapıyoruz şurada aman tadımız kaçmasın."

#8 - 13.02.2022 00:50
Güzel rol yapıyorsunuz ama yoldan geçen birisini sebepsiz vurursanız bence tadınız kaçarr :)))

#9 - 13.02.2022 01:01
iyi forumlar baylar, anlayışla karşılarım. Öncelikle infernus süren arkadaş keşke trafiği güzel kullansaydı ve sizde gelip bir şeyi bilip bilmeden annemi yol yapmasaydınız altınızda yapmasaydınız da bunlar olmasaydı. @biapuxe silah emotesi var, ilgili ekran görüntüsü bulunuyor kanıt olarak atabilir. DM konusu bilemiyorum arkadaşlar tam olarak sayılmaz, farklı bakış açılarıyla değerlendirmeliyiz. Ben yolumda giderken gelip bana çarpan infernus ve devamında karakterimin küfürleri zaten ergenin teki ne bekleyebiliriz ki? Sizin karakterinizin buna yedirmemesi ve atışma başlaması. Bunlar doğal şeyler savunmam bu kadar, iyi geceler dilerim beyler.

ek;"çoluk çocuk da değiliz ki be hocam, sinirlenmiş olabilirsin fakat rol yapıyoruz şurada aman tadımız kaçmasın."

kanka bir küfürleşme atışmasından sonra silah çekiyosun sıkıyosun yani bana mantıklı bir rol olarak gelmedi ayrıca olay dediğin gibi trafik kavgasında çıkıyor silah çekmek trafik kavgasında yasak ve bir de arkadaşın silah çıkarma emotesi varsa kanıtı atarsanız iyi olur bizim chatimize düşmemiş sanırım kural gereğide chatime düşecek şekilde atılmalıydı diye hatırlıyorum. güzel savunman için teşekkür ederim, ben de iyi geceler ve roller dilerim.