Konu: [12.02.2022] Garcia Rocco - /f chat mix ve Üslup.  (Okunma sayısı 389 defa)

#0 - 12.02.2022 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garcia_Rocco - @GARCI

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 40. Block oluşum üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/f chat mix ve Üslup.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dönen rol hoşuna gitmemiş belli ki, /f chat üzerinden mix yapıyor ve üzerine ağıza alınmayacak küfürler ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Kanıt;

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin eski support olması komik bir durum. Bu ihlaller ile nasıl support olabildi, orası da muamma.
Kendisinin ceza alması en doğru karar olacaktır. Sağlıcakla kalın, VICE ile kalın!  :vice:

#1 - 12.02.2022 17:49
Savunabileceğim bir şey yok, SAMP oynayıp küfür etmeyen varsa ki yok bunu yazan kişinin SS'lerini atsam açtığı şikayete utanır, birlikte belirli kurallar var biri ihlal etmiş ve tepki göstermişim, kişisel bir küfür yok. Sonuçlansın.  :manifdog

#2 - 12.02.2022 17:59
Savunabileceğim bir şey yok, SAMP oynayıp küfür etmeyen varsa ki yok bunu yazan kişinin SS'lerini atsam açtığı şikayete utanır, birlikte belirli kurallar var biri ihlal etmiş ve tepki göstermişim, kişisel bir küfür yok. Sonuçlansın.  :manifdog
/f chati böyle kullanman bayağı doğru bir hareket. Aferin eski support.

#3 - 12.02.2022 18:00
/f chati böyle kullanman bayağı doğru bir hareket. Aferin eski support. OOC tehtid de güzelmiş bu arada. İşlem yapılırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 12.02.2022 18:55 emonivon »

#4 - 13.02.2022 00:15
Şahit olarak 40. Block oluşum üyeleri yazmışsın ben onaylamıyorum doğrusu kişisel bir küfür yok sonuçta, OOC kin tutup şikayet açmak için boş şikayet açma.  :garip:

#5 - 13.02.2022 00:18
Şahit olarak birlik üyelerini eklediği için yazıyorum. Şahitliğimi doğrulamıyorum. OOC kin tutmuşsun belli ki açık aradığına göre devam  :garip:

#6 - 14.02.2022 01:28
Şahit olarak 40. Block oluşum üyeleri yazmışsın ben onaylamıyorum doğrusu kişisel bir küfür yok sonuçta, OOC kin tutup şikayet açmak için boş şikayet açma.  :garip:
Böylesine saçma yorumlar gelmiş, oluşum lideriniz bu yazdığı yazıyı kabullenmiş arkadaşlar. Şahitliğinize pek de gerek yok.  :vice:

#7 - 14.02.2022 09:21
O zaman niye şahit ekliyorsun dayı

#8 - 14.02.2022 13:01
O zaman niye şahit ekliyorsun dayı
Yazıyı 40. Blocks'un chatine yazdığı için olabilir mi?  :-[

#9 - 14.02.2022 15:16
Alıntı
Kişinin eski support olması komik bir durum. Bu ihlaller ile nasıl support olabildi, orası da muamma.

Açtığınız şikayetlerde, şikayeti desteklemek için Vice Roleplay Yönetim Ekibine karşı küçümseyici, aşağılayıcı ithamlarda bulunursanız ceza alabilirsiniz. Kimin Support, Rol Destek veya admin yapıldığı, kimin ekipten çıkarıldığı sadece Üst Yönetim Ekibini ilgilendirir, işin sorgulama tarafıda oyunculara değil üst yönetim ekibine düşüyor.

Ortak Nezaketten ceza verilecek.
« Son Düzenleme: 14.02.2022 15:18 Turancan »