Selamlar, SS içerisinde ismim geçtiği ve kişiyle ilk role giren kişi olduğum için savunma yapma gereği duydum.
Öncelikle Brendon Warner karakterinin olay ile net bir bağı yoktur, kendisi birliğimin R1 üyesi benim emrim doğrultusunda kişiye ateş açmıştır.
Chatlog adminlerimiz tarafından kontrol edilebilir, SS almadım açıkçası alma gereği duymadım çünkü ortada SS alınıcak bir durum yok rol içerisinde dönen bir konu, karakterim bir çete üyesi, şehirde uzun zamandır bulunan sabıkası oldukça kabarık şehirde tanınan bir karakter, karakterim mahallesinin dibinde açılan mekana bir kahve içmek kafa dağıtmak için gidiyor Brendon karakteri sırada olduğu için ''/me kafasını kaldırıp etrafa bakar, ellerini montunun cebine sokar, Brendon'ın arkasına sıraya girer.'' emoteu atılıyor, 1-2 dakika sonra kişi arkasına dönüp ''Arkamda ne yapıyorsun!'' gibisinden bir role giriyor, ''Sıra bekliyorum, medeniyet ülkesinde değil miyiz zenci ne saçmalıyorsun, önüne dön'' cümlesini karakterim söylüyor ve karakter homurdanarak aynı şekilde cümleler sarf ederek önüne dönüyor buraya kadar hiç bir şey yok, fakat kendisi siparişini alıp yerine geçtiğinde ''Çoluk çocukla uğraşıyoruz, dua et bugün keyfim yerinde değil yoksa biterdin sen'' gibi gibi cümleler çeviriyor, rol dünyasında da gerçek hayatımızda da karşımızda ki kişinin kim olduğunu bilmeden konuşmamamız gerekiyor açıkçası, karakterim bir çete üyesi bir çete üyesine karşı bu derecede saygısızlık yapar isen vurulursun dostum, kendine iyi bak.