Konu: [11.02.2022] @MehmetOGU @MEHMETOGZ @MehmetOGUZ Multi-Account  (Okunma sayısı 536 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2022 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MehmetOGUZ @MEHMETOGZ @MEHMETOGZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   

Alıntı
  Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM şikayeti oluştururken fark ettim. Birden fazla hesabı var, bu yasaklanma sebebi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: @MEHMETOGZ  @MehmetOGU @MehmetOGUZ isimli forum hesapları.

MEHMETOGZ adlı forum hesabı
Spoiler: GösterGizle

MehmetOGUZ adlı forum hesabı

MehmetOGU adlı forum hesabı.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.02.2022 19:01 00000000.09000.98s »

#1 - 11.02.2022 19:09
Dedigim gibi MEHMETOGUZ hesabininkuzenim kullaniyo ininilmazsa rol arklarima sorabilirsiniz ikimizde uzun suredir bu birkteyiz MEHMETOGZ hesabi acilmadi bile sifremi unutmustum yeni hesap acacaktim sifremi unuttum ile buldum telefon dogrulmasi yapildmadi yarida bıraktım

#2 - 23.02.2022 08:09
@MehmetOGU @MehmetOGUZ iletişime geçip iki farklı kullanıcı olduğunuzu yarına kadar şikayet altından kanıtlamalısınız.

#3 - 23.02.2022 14:49
Nasıl iletişime geçicem

#4 - 23.02.2022 18:45
Nasıl iletişime geçicem

Forum ticket üzerinden ayrı kullanıcılar olduğunuz kanıtlayan kimlik vb. doğrulama yöntemleriyle sağlayabilirsiniz, her ne kadar üçüncü taraflarla paylaşılmayacak olsa da kişisel bilgileri sansürleyebilirsiniz.

#5 - 23.02.2022 18:52

İlk kanıt Dc de onu hesap açtıktan sonra şifresini verdim Srouz benim 34YBİ36 MEHMETOGUZ isimli kullanıcının hesabıdır
Şuan kendisine ulaşamadığım için sadece bir kanıt sundum diğer kanıtlarıda daha sonra göstereceğim

#6 - 23.02.2022 19:07

İlk kanıt Dc de onu hesap açtıktan sonra şifresini verdim Srouz benim 34YBİ36 MEHMETOGUZ isimli kullanıcının hesabıdır
Şuan kendisine ulaşamadığım için sadece bir kanıt sundum diğer kanıtlarıda daha sonra göstereceğim

2. kanıt

3. kanıt

burdada ss almıştık yaralanma sonucu şikayet için sağ alta bakarsanız saat ve zamanı görebilirsiniz

#7 - 24.02.2022 00:00
Ve en Son İP kontrolü yapılmasını istiyorum onun hesabına en fazla bir iki kere girmişimdir o da forumu öğretmek içindir

#8 - 24.02.2022 18:47

#9 - 28.02.2022 13:49
Şikayet incelendi.

Herhangi bir problem görünmüyor, iki farklı kullanıcı tarafından kullanılmakta.