Konu: Jacob Adwers - Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 11.02.2022 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob Adwers @yakup 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SouthSide Florencia Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hood baskın ihlali

Alıntı
Hood baskın ihlali
Alıntı
Dm
Alıntı
Powergaming
Alıntı
Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla hiç bir şekilde rolümüz yok, saçma bir şekilde gelip mahallede kendi kendine rol yapan üyelere "40ç blok!" yazısını yazıp sıkıyor. Onların birliğinde de değil, olsa bile arkadaşlarla olan savaşımız sona erdi belli ki DM girişiminde bulunmak isterken o arkadaşların adını kullanmak istemiş. İkinci olarak hood baskın ihlali mevcut, görüldüğü üzere bir anda gelip sıkıyor, bunun dışında PG mevcut motordan silah çekiyor, bunun dışnıda PM üzerinden arkadaşa mesaj yazdığımda ortada görünen görüntü ekstra garip, normal hareketleri olan bir insan böyle hareketler sergilemez.
(Loglar ekstra incelenebilir, arkadaş ssi alıp kırpmış fakat yaralanma saati yine aynı saatler)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Hood baskını, DM ve PG ss'i;
Spoiler: GösterGizle

Ortak nezaket, düşük oyuncu profilinin ekstra kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın yasaklanmasını talep ediyorum, böyle oyuncuların kafasına göre OOC bile tanımıyoruz yapacak bir kini bile yok, bu tür düşük seviyeli insanlara yer verilmemeli, kimsenin rol zevki kaçmasın, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 12.02.2022 14:36 meriawam »

#1 - 11.02.2022 20:07
Arkadaş zaten yazmış, arkadaşın bizimle alakası yok. Ceza almasını bende isterim.

#2 - 11.02.2022 21:27
Kişinin yasaklanmış bir çok karakteri var. Bu ihlalleri de muhtemelen "Zaten forum ban yiyeceğim" düşüncesiyle yaptığını düşünüyorum. Kişinin karakteri yasaklanmış teşekkürler. Ama bence forum hesabınında yasaklanması gerektiğini düşünüyorum iyi forumlar. :sampanya:

#3 - 12.02.2022 14:38
Kişi yasaklanmış, K&A.

#4 - 12.02.2022 15:32
Oyuncu platformdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı, kilit.