Konu: [11.02.2022] Moses Mamoepa - DM Kural İhlali  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2022 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moses Mamoepa @MehmetOGU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.02.2022 saat 18.37 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood üzerinden bir motorla seyahet ederken arkama bindi, ben seyahat ederken birden kenara çekmemi söyledi, bindiği yere geri götürmemi söyledi fakat ekran görüntülerinde görüldüğü üzere ben bir rol içerisindeyim, geri dönemeyeceğimi söyledim. Tekrarlardı ve aşırı derecede bunalttı. İnmesi için yaklaşık 20 saniye boyunca bekledim fakat inmedi. Bende karşı tarafa saygısızlık olmaması adına rolüme devam ettim. Yoldayken motordan indi ve bana sıktı, sistemsel olarak düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aynı zamanda bunun Multi-Acconut kural ihlalini ihlal ettiğini düşünüyorum. @MehmetOGUZ @MEHMETOGZ  gibi birbirine benzer hesaplar var, aynı kişiler. Ayrı bir şikayet oluşturacağım.

« Son Düzenleme: 11.02.2022 19:00 00000000.09000.98s »

#1 - 11.02.2022 18:57
Dm kural ihlali olabilir fakat MEHMETOGUZ kuzenimin hesabi inanmazsaniz birlik uyelerimze sorabilirsiniz birlikte fazla vakit gecirdik MEHMET OGZ hesabina gelirsek hesabimin sifresini unuttum ve yeni hesap acma karari aldim sifremi unuttum seyi ile buldum DM KURAL İHLALİ icinde arkadas kufur edince bende sıktim

#2 - 11.02.2022 19:02
MehmetOGZ hesabinda tlf dogrulama bile olmadi hatta cunku yarida biraktim

#3 - 11.02.2022 19:06
Savunmalar gösteriyor ki, Mehmet'in yeterli rol bilgisi yok. Dilenirse bunun için işlem yapılabilir.

Kuzenim yapmış;

#4 - 12.02.2022 11:37
kardeşim sana yalan söylemiyorum bir birlik içerisindeyiz ve sen şuan dalga geçiyorsun bu başka bi ihtardır inan inanma kanıtlı bir şekilde gösterilebilir

#5 - 15.02.2022 15:11
Karakter DM kural ihlalinden dolayı ceza alacak.