Konu: Donna_Studlend - Nospread  (Okunma sayısı 456 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2022 19:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @ @Fender 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @bonZe @sipeace
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 Nospread

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da da görüldüğü üzeri, duvarın üzerinden atlarken Donna karakterinden bir mermi yiyorum. Mermi deagele mermisi gibi, sekmeden bana değiyor. Mermi gelişine bakacak olursanız da zaten her hangi bir sekmenin olmadığını bariz bir şekilde görebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım arkadaş savaşta vuramayınca hileye başvurdu, Gereği yapılsın.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 19:07 misteriothegreatest »

#1 - 08.02.2022 19:04
Arkadaşın nospread adına başka bir şikayeti de var zaten, bir an önce şikayetin sonuçlanması gayet güzel olur.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 19:20 misteriothegreatest »

#2 - 08.02.2022 19:14
Öncelikle selamlar.

Şikayet edilen kişinin gelip "No Spread'ın" ne olduğuna dair bir bilgilendirme yapmasına gerek yok, ne olduğunu bilmesek zaten şikayet açmayız.

Bu ss de zaten bayağı bariz bir şekilde anlaşılıyor, pek bir şey demeye gerek yok diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 12.02.2022 22:51 bonZe »

#3 - 08.02.2022 19:19
.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 19:26 bonZe »

#4 - 08.02.2022 19:46
Savunmamı yapacağım, discord üzerinden de açıklama yapmıştım.

Birazdan detaylı savunmamı yapacağım.

#5 - 08.02.2022 20:06
Öncelikle savunmama geçmeden önce aynı şikayetten bir tane daha yediğimi ve o şikayetin düştüğünü açıklamak isterim, ikinci bir şikayet açılması oldukça üzücü, üzerine üstlük discord üzerinden açıklama yapmama rağmen.

Evet, shotgun gibi bir silahın ne kadar saçma mermi attığını / ne kadar saçma hasar vurduğunu üzerine üstlük samp gibi eski bir oyun oynadığımızı herkes biliyor ve hem fikir.

Bu SS tamamen saçmalıktan oluşuyor, senkronizasyon hatasından dolayı sağ tarafa silah tutarken ateş ettiğim bir şikayet oluşturmuşsunuz.  Size video göndermeme rağmen inadına şikayet açma taraftarına geçmişsiniz. Devam edelim.

Video'nun büyük halini bırakayım, ki ne olduğunu anlayalım.

Video; (Benim gözümden)

Shotgun ile dip dibe girdiğimizden dolayı mermiler direkt olarak size geliyor, çok normal bir şey olarak görüyorum. senkrozasyon hataları bol bol var, iki video'yu izledikten sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

Ve evet, video da yaptığınız C-bug da çok güzel çıkıyor, bunu da ekleyeyim;

Savunmam bu kadar dostlarım, eğer yetersiz bulursanız veya kafanızda soru işaretleri varsa tek bir kişi olarak konu altına ileti atın. Bir kişinin atmasını rica ediyorum. İyi forumlar, iyi oyunlar.

Ve, mermiler zınk diye 1 mermi olarak gitmiyor toplu gidiyor. Sizin ekranınızda öyle çıkıyor;

(Yakın mesafe içerisinde olduğumuzu, iki adımlık yerde olduğumuzu unutmayın.)

« Son Düzenleme: 08.02.2022 20:08 Fender »

#6 - 08.02.2022 20:17
Savunmanı yapmışsın, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 20:24 misteriothegreatest »

#7 - 18.02.2022 14:33
Şikayet incelendi.

No-spread'e dair bir bulguya rastlanılmadı, shotgun silahı SAMP ile default hasar vuruyor (43) yani tüm saçmalar tek yönde isabet etseydi şikayet videosunda gözüken can barı gereğinden fazla inerdi. Bu yüzden bir problem bulunmuyor.