Konu: Myrie Collier DM şikayeti. [Sonuç bekliyor]  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2022 17:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Voilancy Myrie Collier

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/02/2022 16:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Myrie karakteri ile küfürleştik diye bir anda sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ederim.

« Son Düzenleme: 14.02.2022 21:46 monst3r »

#1 - 08.02.2022 17:37
Selamlar, yanımda @FLOPSK'da bulunuyordu. Senin bisikletine çarptığımız için, bize gelip küfürler savurdun. Sslerini almadık, ardından bizi peşleyip sokağımıza kadar geldin. Sokağa geldiğini oluşumumun hoodunda bulunan iki kişi gördü. Neden oraları da ss almadın? Neden bize küfürler edip, agresif rol yaptığını ss almadın ki? Chatlog'u buraya dökerim, problem değil. Savunmamı tamamlamak üzere chatlogu açacağım. Bekleyin lütfen.

#2 - 08.02.2022 17:38
İlk küfürü sen savurdun üstüne ben küfür ettim sırf küfür ettim diye sıkamazsın.

#3 - 08.02.2022 17:39
[16:45:37] Derek Schneider: BAK!
[16:45:44] Myrie Collier: Ee?
[16:45:49] Myrie Collier: Baktım zenci, nedir?
[16:45:50] Derek Schneider: Sikerim süreceğin aracı.
[16:45:52] Myrie Collier: Öyle mi?
[16:45:52] Derek Schneider: Beni anladın mı?
[16:45:56] Derek Schneider: Evet.
[16:45:57] Myrie Collier: Anlamadım zenci, anlatsana.
[16:46:09] Myrie Collier: Tipe bak, ucube orospu çocuğu. Götün yiyorsa gelirsin zenci.
[16:46:11] Derek Schneider: Siktir git işine araçta kız var zor kullandırma.

Chatlog geçmişin burada, kendin edip kendin bulmuşsun. Benim tarafımdan herhangi bir ihlal durumu söz konusu değil.

Üstelik sana hit atmadım, silahı çekip eğildim.Havaya ateş açıp, öylece bekledim, canın bile gitmedi.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 19:17 Voilancy »

#4 - 08.02.2022 17:40
İlk küfürü sen savurdun üstüne ben küfür ettim sırf küfür ettim diye sıkamazsın.
Üstüne bir de, yalan söyleyip yönetimi kandırıyorsun dostum. "S***m süreceğin aracı diyerek ilk kışkırtma senden çıkmış. Yalan söyleyip böyle bir şikayet etmenin manası yok, chatlog ss'ini de şu an yolluyorum.

#5 - 08.02.2022 17:43
Selamlar, yanımda @FLOPSK'da bulunuyordu. Senin bisikletine çarptığımız için, bize gelip küfürler savurdun. Sslerini almadık, ardından bizi peşleyip sokağımıza kadar geldin. Sokağa geldiğini oluşumumun hoodunda bulunan iki kişi gördü. Neden oraları da ss almadın? Neden bize küfürler edip, agresif rol yaptığını ss almadın ki? Chatlog'u buraya dökerim, problem değil. Savunmamı tamamlamak üzere chatlogu açacağım. Bekleyin lütfen.
Arkadaşımın söyledikleri doğru. Gerekli kanıtları alamadık fakat chatlog kanıtını sundu. Kanıtın yeterli olduğunu düşünüyorum. Olay yerinde bende vardım, kişi kışkırttı. Gerekli kanıtların sunulduğunu düşünüyorum.

#6 - 08.02.2022 17:43
https://www.hizliresim.com/q0lw6s2
Gerekli chatlog fotoğrafı da burada, ilk fitili sen ateşliyorsun, sonrasında ettiğin küfür aşikar. Bu olayın sonrasında ise, sana gel dedikten sonra bölgeme gelip, bölgemde de küfür savurup kaçıyorsun. Anlayamadım seni, yetkili kararı bekleyebiliriz. Uzamasın.

#7 - 08.02.2022 17:45
Üstelik karakterini bir yerde sıkıştırmıyoruz, ben sana gel gel diyorum sen geliyorsun. Gelmeyebilir ve bu role dahil olmayabilirdin, kısacası "isteyerek" bu role girişmiş ve karşılığını almışsın.

#8 - 08.02.2022 17:49
Üstüne bir de, yalan söyleyip yönetimi kandırıyorsun dostum. "S***m süreceğin aracı diyerek ilk kışkırtma senden çıkmış. Yalan söyleyip böyle bir şikayet etmenin manası yok, chatlog ss'ini de şu an yolluyorum.

Chatlog yetersiz kanıttır, ayrıca sadece küfür ettim diye sıkamazsın.

#9 - 08.02.2022 17:51

Bisikletle beni ezdiğin için küfür ettim.
Daha fazla kirletmeye gerek yok, seni ezmedik. Sen bize çarptın, yetkili kararı bekleyelim. Daha fazla kirlenip uzamasın, son iletim.