Konu: [06.02.2022] Sarabishan Maral - Aktif rolde bağlantı koparmak (/q)  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 06.02.2022 19:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sarabishan Maral @franciskoo21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Castro @Vectra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2022 18:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsın aranma kaydı bulunuyordu kendisini birtakım polis prosedürleriyle çevirdik, kaçmaya başladı ve vurularak etkisiz hale getirildi. Rol gereği hastaneye geldik fakat aktif MD oyuncusu olmadığı için tedavisini fast geçmek zorunda kaldık, kendisine do kanalı üzerinden birçok kez sorular sordum oyunda ve aktif olmasına rağmen bunlara cevap vermedi en sonunda bağlantısı koptu yaklaşık 10-15 dakika boyunca bekledik girmediği için oradan gidip rolümüze devam ettik. Aktif rolde bağlantısını koparıp gelmediği için hatalı olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bağlantısı kopmadan ya da bilerek kopartılmadan öncesi:

Spoiler: GösterGizle

Sonrası:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
 Eğer rolü kaldığı yerden devam ettirebileceksek ve mantıklı bir sebep sunabilirse daha iyi olabilir ve şikayetin seyri değişebilir, bunun dışında gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 06.02.2022 19:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.02.2022 23:55
Şahısa başka bir PD üyesi tarafından daha aynı sebepten şikayet açılmış (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=123773.new#new)

Bilerek yaptığını düşünüyorum, ceza almalı.

#3 - 09.02.2022 01:41
Üste çıkarma mesajı