Konu: (06.02.2022) Revenge kill - Türkçe terim. Maske_20279 Jimmy Buckley  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2022 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_20279  (@misteriothegreatest  Jimmy Buckley)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2022 - 17:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha öncesinde birlik savaşına girdiğimiz kişi tarafından rklanıyorum sonrasında kişiler sokağa geliyor savaş başlıyor. Ardından sdo olarak kişi vurulmuş gibisinden belirtmeme rağmen kişi sıkıyor. Hiç bir şekilde kişileri kışkırtmadım ve role girmedim. Fakat sıktılar, yaptıkları ihlale giriyor.  Jimmy Buckley'in yaptığı ihlal yasaklanmış rollerine girmekte. Türkçe terim kullanıyor, "orospu evlatları" kelimesi örnek olmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 06.02.2022 19:29 FLQPSK »

#1 - 06.02.2022 23:31
Selam, aktif çatışma bölgesinde RK'lı olduğun halde bekliyorsun, ben vurmasam başkası vururdu, bunun yerine aktif çatışma yerinden uzaklaşıp yaralı rolü yapsaydın vurulmazdın zaten, orada herkes silah ateşliyor, siz /sit7 çekip çatışmanın ortasında bekliyorsunuz. Türkçe terim ile ilgilide, neredeyse herkes kullanıyor bu kelimeyi, rol içinde, eğer dediğin doğruysa da bilgim yok, bir daha yazmam.

#2 - 07.02.2022 22:53
Dostum gördüğün gibi belirtiyorum yaralı olduğumu sıkıyorsunuz, yaptığınız ihlale giriyor. Özellikle rollere de girmedim kanıtın yok ve benim kanıtlarım yeterince açık.Detaylı şekilde kuralları inceleyebilirsin. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şikayet sonuçlanabilir, kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum. Görevli bekleniyor. İyi günler, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 01:55 FLQPSK »

#3 - 08.02.2022 15:49
Selam, aktif çatışma bölgesinde RK'lı olduğun halde bekliyorsun, ben vurmasam başkası vururdu, bunun yerine aktif çatışma yerinden uzaklaşıp yaralı rolü yapsaydın vurulmazdın zaten, orada herkes silah ateşliyor, siz /sit7 çekip çatışmanın ortasında bekliyorsunuz. Türkçe terim ile ilgilide, neredeyse herkes kullanıyor bu kelimeyi, rol içinde, eğer dediğin doğruysa da bilgim yok, bir daha yazmam.
Sen vurmadın zaten bro maskeli vurdu senin kelimen türkçe kelimeye giriyor hasar loglarından incelenir kanıtlar yeterli. Sdo yaparakta yeterince belirtmişim.

#4 - 22.02.2022 12:17
Aktif çatışma bölgesinde animasyon yapmış birisinin vurulduğunu/yaralı olduğunu anlayabileceğinizi düşünüyorum.
Jimmy Buckley (şimdi ki karakteri Jamerrell Cobb) Çatışma Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak.