Konu: Pedro Rodriguez Fear RP & Non-Rp  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2022 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rodriguez @emonivon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş silahlı pompalı ile ateş eden birinin karşısına geçip kovalıyor, yanına gidiyor. Hiçbir türlü fear rp yapmıyor. Rol yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların ihlallerine yetişemiyorum, cezalandırılırsa sevinirim.

#1 - 06.02.2022 01:18
video kaldırılırsa yedekledim.

#2 - 06.02.2022 01:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rodriguez @emonivon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş silahlı pompalı ile ateş eden birinin karşısına geçip kovalıyor, yanına gidiyor. Hiçbir türlü fear rp yapmıyor. Rol yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların ihlallerine yetişemiyorum, cezalandırılırsa sevinirim.

Fazla cevap vermeyeceğim, cidden komik bir şikayet. Şikayet açtım demek için açmayın ya, sizin yaptığınız ihlallerden dolayı şikayet oluşturuyorum diye OOC kin yapmana gerek yok.
Spoiler: GösterGizle
 Arkadaş ilk geldiğinde gayet de rolümü yaptım fakat 2. kez geldiğinde hepimiz hile ve dm atmak için geldiğini biliyorduk. Şahısın cezalandırılması için böyle bir girişimde bulundum. Şikayeti inceleyip karar verirseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 06.02.2022 01:44 emonivon »

#3 - 06.02.2022 01:41
Sen kimsin de sana kin yapıcam? Hoodunuzu basan kişi eğer bir ihlal yapıyorsa ona karşılık bir ihlalle cevap veremezsiniz. Sürekli roleplay diye bir şey var. Rolü bozmayıp devam etmen lazım, sen Superman gibi pompalı ile ateş açan bir herifin karşısına geçiyorsun rahat rahat takılıyorsun. Şikayetin gereksiz olup olmadığına yetkililer karar verir, senin işin bu değil. Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#4 - 06.02.2022 01:43
Sen kimsin de sana kin yapıcam? Hoodunuzu basan kişi eğer bir ihlal yapıyorsa ona karşılık bir ihlalle cevap veremezsiniz. Sürekli roleplay diye bir şey var. Rolü bozmayıp devam etmen lazım, sen Superman gibi pompalı ile ateş açan bir herifin karşısına geçiyorsun rahat rahat takılıyorsun. Şikayetin gereksiz olup olmadığına yetkililer karar verir, senin işin bu değil. Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.
Karşısı mı cidden, kanak bakış açını değiştir. Adamın görüş açısının dışındayım ve altındayım. Gördüğü anda kaçıyorum zaten, sizin gibi yumruklamıyorum.
Spoiler: GösterGizle
"Sen kimsin de sana kin yapıcam? ". Şahısın bu söylemden dolayı ortak nezaket kuralından dolayı cezalandırılmasını talep ediyorum.

#5 - 06.02.2022 02:38
Şimdi sen tek başına hood basan, ıc chat üzerinden ooc söven, hile kullanan, aktif rolde /q  çeken birini mi savunuyorsun? Sana güvenmesem sizin yaptırdığınızı bile düşüne bilirim.  O:-)

#6 - 14.02.2022 15:12
Şikayette üstüne koştuğu belirtilmiş ancak videoda genel olarak siper alındığı veya Shotgun bulunan oyuncunun görmediği yerlerden dolaşıldığı görülüyor, ceza verilmeyecek.