Konu: Wick_Henderson | NonRp Driving | 05.02.2022 23:30  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 05.02.2022 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wick_Henderson @bbulduk23

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2022 23:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bu kural ile birlikte, rol dahilinde sürdüğünüz araçların sürüş anında karakterin mantığı çerçevesinde ilerletmesi gerektiğine karar verildi. Elbette rol tarafından bakınca hatalı araç süren birisinin IC trafik cezası olmalıdır ancak, tüm oyuncularda yüksek artan özellik sebebiyle kaldırımdan giden, her yerde hızlı süren/özellikle Idlewood gibi toplu alanlardan geçerken bile birçok oyuncunun o an yaptığı rol zevkini  mahveden durumlar olabiliyor. Bu nedenden dolayı şehir içi yüksek hız, Idlewood, Vice Sahili gibi kalabalık alanlarda rolü sabote etme amacı taşıyabileceğinden aracı çok hatalı kullanmak OOC olarak yasaklanmıştır. Önümüzdeki günlerde bu ihlal yüzünden "Non RP Araç Sürüş" olarak cezalandırılabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde Trucker mesleğimi yapıyordum, arkadaş geldi beni yan yatırdı dorsemi falan vurarak fırlattı, görevi bitirdim tekrar başladım yine aynı yerde bana çarptı ss alıp şikayet açma kararı aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/rvep0gq.png - https://i.hizliresim.com/2m4cgme.png

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 05.02.2022 23:48 Galiphan »

#1 - 05.02.2022 23:53
Öncelike iyi geceler diliyorum, Araba sürmek için o yolu tercih ediyorduk ve sen sürekli esc bug yapıp beni kenara sıkıştırdın. Ben bir şey yapmadım yolumda gittim dorsenin ayrılmasının benimle alakası yok fotoğrafta gözüktüğü gibi beni sıkıştırmışsın.

#2 - 05.02.2022 23:56
Sağa doğru kayıyordum yine geldin vurdun, ve esc bug falan yapmadım alt tab'a bile geçmedim. İlk ss'de beni devirdiğin gibi dostum.

#3 - 10.02.2022 17:11
Kanıtlar yetersiz, ceza verilmeyecek. K&A.