Konu: [05.02.2022- Jimmy_Buckley] Aktif rolde afk  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2022 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Buckley @misteriothegreatest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kiante_Stone @Bitsy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde afk

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi birlik üyelerim düşürmüşler yaklaşık saat 11e kadar tutsak tutma hakkına sahibiz bunu yapıyoruz da, kişi ile rollere girmek istediğimde ise hiçbir emoteuma dakikalarca ne animasyonlu ne de chat kanalından karşılık vermiyor, bir süre bekliyorum rapor da çekiyorum ama sonuç alamıyorum. bu şikayeti yazarken kişi q atıyor kanıtlara ekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler][spoiler] [spoiler][spoiler]  [spoiler][spoiler]  [spoiler][spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Normalde gördüğüm kural ihlallerine aldırış etmem kendimde neredeyse hiç yapmam hatta 24 level illegal bir karakterim olmasına rağmen ilk şikayetimi açıyorum. Kişinin caydırıcı bir ceza almasını arz ederim. Sssler net. Kişiye pm yoluylada bir çok kez ulaşmaya çalışıyorum ama pm'i kapalı.

#1 - 06.02.2022 17:44
Gördüğün kural ihlallerine aldırış etmiyorsan neden böyle bir şikayet açıyorsun? Spawn kill yaparak düşürüyorsunuz, hadi bir şey demiyorum ona, daha sonra dört saat tutuyorsunuz, odaya kilitleyip afk salıyorsunuz, afk saldığınız için yemek yemeye gittim 10-15 dakika. Geldiğimde tekrar afk salmıştınız, ne yapmalıyım kanka? afk saldığınız yerde bilgisayar başında boş boş durayım mı? Zaten rolümüzü yaptık üç buçuk saat boyunca, arada afk salsanız bile. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#2 - 07.02.2022 20:35
Gördüğün kural ihlallerine aldırış etmiyorsan neden böyle bir şikayet açıyorsun? Spawn kill yaparak düşürüyorsunuz, hadi bir şey demiyorum ona, daha sonra dört saat tutuyorsunuz, odaya kilitleyip afk salıyorsunuz, afk saldığınız için yemek yemeye gittim 10-15 dakika. Geldiğimde tekrar afk salmıştınız, ne yapmalıyım kanka? afk saldığınız yerde bilgisayar başında boş boş durayım mı? Zaten rolümüzü yaptık üç buçuk saat boyunca, arada afk salsanız bile. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
Bu kural ihlali benim rol zevkimi doğrudan etkiliyor çünkü :). Kanıtlar açık kişiyi yaklaşık 10 dakika da bekledik bir işi çıkmıştır diye. Sonuçlanabilir.

#3 - 15.02.2022 13:54
Karakter uyarılacak, tekrarında yaptırımın iki katı olacağını unutmayın.