Konu: [05.02.2022] Xavier Redmond | Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 05.02.2022 20:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavier Redmond | @EmirViolent

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 40. Block birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısları shootout'a tuttuk ve kaçırdık. Daha sonrasında arkadaşımız sanırım sinirlendi ve /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.

#1 - 05.02.2022 20:29
Merhabalar, sakin bir şikayet olmasını istiyorum.

Yaklaşık kaçırılıktan sonra 30 40 dakika civarı rol yaptık, zaten oyundan çıkıcaktım sonra bir çatışma oldu ve o çatışmayı siz kazandınız ve bizi kaçırdınız yaklaşık 30 40 dakika boyunca rol yaptık sonra bizi kafese attınız ve zaten işim vardı, sonuçta win aldınız /q atmam doğru olmazdı lakin 30 40 dakika geçti ve dışarı çıkmam gerekiyordu özel bir sebepten dolayı, ondan dolayı /soru atarak sorumu cevaplayan yetkili ile konuştum ve oda atabiliceğimi söyledi kanıtlar ektedir  :vice:

Ek olarak rolden kaçmak gibi bir niyetim olsaydı başka quit atardım, herhangi bir şekilde rolden kaçma gibi bir amacım yoktu tek işim samp değil ve 30 40 dakika bence bu şekil bir rol için yeterli bir süre olarak düşünüyorum sonuçta burda, 30-40 dakika boyuncada senin ile rol yaptık, birde birliğinizin r19'unu discord üzerinden bilgilendirdim, ve asla silah için veya rol hırsından dolayı quit atıcak birisi değilim geçmiş ooc sicil kayıtlarıma bakılabilir.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.02.2022 20:40 EmirViolent »

#2 - 05.02.2022 20:39
Merhabalar, sakin bir şikayet olmasını istiyorum.

Yaklaşık kaçırılıktan sonra 30 40 dakika civarı rol yaptık, zaten oyundan çıkıcaktım sonra bir çatışma oldu ve o çatışmayı siz kazandınız ve bizi kaçırdınız yaklaşık 30 40 dakika boyunca rol yaptık sonra bizi kafese attınız ve zaten işim vardı, sonuçta win aldınız /q atmam doğru olmazdı lakin 30 40 dakika geçti ve dışarı çıkmam gerekiyordu özel bir sebepten dolayı, ondan dolayı /soru atarak sorumu cevaplayan yetkili ile konuştum ve oda atabiliceğimi söyledi kanıtlar ektedir  :vice:

Ek olarak rolden kaçmak gibi bir niyetim olsaydı başka quit atardım, herhangi bir şekilde rolden kaçma gibi bir amacım yoktu tek işim samp değil ve 30 40 dakika bence bu şekil bir rol için yeterli bir süre olarak düşünüyorum sonuçta burda, 30-40 dakika boyuncada senin ile rol yaptık. 

İyi forumlar.
Senin soru sorduğun support ile iletişime geçtik, kendisi "Reklamımı onaylar mısınız?" sorusuna "Onaylandı." cevabı verdiğini söyledi. Yanlışlıkla senin sorunu almış. Ve her ne kadar böyle bir konuşma geçse de aranızda herhangi bir ters durum olmadığı sürece /q atman yasaktır. @Tyriss adlı support'da kendisi söyleyebilir isterse.

#3 - 05.02.2022 20:41
O zaman ortada bir yanlış anlaşılma var, şikayet sonuçlanabilir yetkililerin karar verebiliceği kadar şey var ortada iyi oyunlar.

İyi Forumlar.  :sampanya:

#4 - 05.02.2022 20:46
 Selam, ortada yanlış anlaşılma bir durum olmuş. Genel SS'i altta bırakıyorum. O sırada fazlasıyla soru geliyor ve reklamlarda birikmiş durumda.
Reklamları onaylarken "reklamımı onaylar mısın?" diyen bir arkadaş vardı onun yazdığını düşünerek reklama ithafen arkadaşa "onaylandı" yazdım. (zaten attığım SS'te arkadaşın bana yazdığı PM çok üstte bile kalmış, gördüğümü bile düşünmüyorum öyle bir PM'i)

Log kayıtlarına baktığımda ise de arkadaşa 5 saate kadar tutabileceklerini belirttiğim görülüyor.
[17:49:05] (( >> Juan Marquez (52): shootout sonrası kaçırıp eve kapattılar ))
[17:49:12] (( >> Juan Marquez (52): bide gasp etti bir tanesi ))
[17:49:15] (( << Juan Marquez (52): 5 saate kadar tutabilirler ))

#5 - 05.02.2022 20:49
Kişinin oyundan çıkması elbette yanlış ancak @Tyriss tamamen sunucu yoğunluğundan kaynaklı rolün akışını değiştirebilecek bir hata yapmış, kendisini daha dikkatli olması konusunda uyaracağım.

Bu durumdan dolayı şikayet açılan oyuncuya ceza verilmeyecek