Konu: Şikayeti karşı tarafla anlaştığım için geri çekiyorum.  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 05.02.2022 19:10
Şikayeti geri çekmeye karar verdim.

K&A
« Son Düzenleme: 06.02.2022 23:42 emonivon »

#1 - 05.02.2022 19:41
Birlik üyelerim adına ufak ve temiz bir savunma, ekstra arkadaşların RK ihlalini çiğnediğini de kanıtlayarak karşı tarafın ceza alması için bir kaç sebep sunacağım.
1)Mix: Arkadaşların içerisine kudretli bir şey doğmuş ki, ortada hiç bir yazı, hiç bir söyleşi hiç bir rol olmadan üçü de aynı anda birbirlerine tezgah kurup kahve içesi gelmiş. Kesinlikle ilahi bir güç onlara canlarının az olduğunu söylemiş olmalı ki kahve kurmuşlar.
1.1)Kendi videosunun SS'i:
Spoiler: GösterGizle

2)kişinin RK ihlalini çiğnediği kanıt.
Pedro Rodriquez RK;(Saat 16:38)

3)b kanalını bölme, gereksiz yazı:

Varan 4;ekleme olarak) Alvaro Sanchez adlı arkadaş rolde adminlere karşı kurduğu oyunda yakalanıp 500 dakika OOC ceza yemiştir.

Son olarak günde kaç defa hood basıyorsunuz? Sayamadım çünkü. Hoodda olan eve gelip evin içerisine baskın atmak da iyiymiş.

Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gereken cezayı alması tüm Vice oyuncuları için en doğru karar olacaktır.
Vice oyuncularını bu kadar düşünüyorsan önce kurallara uy. RK'lı bir şekilde Mix yaparak gidip adamların evini basıyorsun. Yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz, rol zaten baştan ihlalli başlamış. 120 defa vurulup maske takınca RK kuralınız bitmiyor.
Arkadaşların yaptıkları kural ihlallerinden ceza almasını talep ediyorum, iyi forumlar...
« Son Düzenleme: 05.02.2022 20:23 meriawam »

#2 - 05.02.2022 20:08
.
« Son Düzenleme: 06.02.2022 23:43 emonivon »

#3 - 05.02.2022 20:18
Alıntı
Hadi ama dostum biraz gerçekçi düşün.
Martoni adlı birlik üyemi kaçırıyorsunuz ve eve girerken sokağımda takılan adamlar sizi görüyor ve IC olarak bizi bilgilendiriyor.
Yaptığınız rolleri görmek isterim açıkçası, mix yaptığınız gayet açık ve ortada. Gerçekçi düşünelim, vurulan bir karakter ev basmaya gidiyor, harika rol!
Alıntı
RK'lı olunca yürümek ve eve girmek yasaklanıyor mu? Böyle bir mantık kurman saçma.
Rk'lı birinin RK süresi 8 saattir, aktif çatışma ortamında ne işin var? Tanklıcak mısın kanka kurşunları, ne anlatıyorsun sen ya.
Alıntı
Alvaro Sanchez'in yediği jaile gelecek olursak, "SPAWN KILL" yaptığınız için buga düşüyoruz ve spawn olduğumuzda evin içerisinde kalıyoruz. Biz de evin kapı numarasını bilmediğimiz için aracımızın yanına ışınlandık ve bunu admin kendi yorumunu koyarak "Yönetimi kandırmak" adı altında jail yedi.
Kendi yorumu? Admine de laf geldi, tamamdır. @Lia
Alıntı
Bu savunman "SPAWN KILL" yaptığınızı temize çıkarmaz.
Bunun üzerine ileti gelmezse sevinirim, iyi forumlar.
Arkadaşım, anlamadığın şey zaten şu. Siz baştan ihlalle başlıyorsunuz, rol zaten hatalı. Spawn kill konusuna gelecek olursak üyelerimin ceza kayıtlarına da bakılabilir, sizin aksinize hiç birisinin OOC jaili yok. Bu kuralın ne olduğunu bana da bilmediklerini dile getirdiler. Ceza almaları yöneticilerin insiyatifine kalmış bir şey.
Karşılıklı polemiğe girmeye gerek yok, bakıcak kişinin arkadaşların yaptıkları ihlallere de göz gezdirerek sonuçlamasını talep ediyorum.
Başka cevap yok, sizden de gelmezse sevinirim. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.02.2022 20:21 meriawam »

#4 - 05.02.2022 20:23
.

#5 - 05.02.2022 20:25
Merhaba, uzun süredir roleplay oynamıyorum. Arkadaşım yerime ufak savunma yapmış fakat ben de bir şeyler eklemek istiyorum, kuralın ne olduğunu daha yeni öğrendim. Cidden bilmiyordum, insiyatifinize kalmış bir şey. Bundan sonra dikkat edeceğim.

#6 - 05.02.2022 20:40
.

#7 - 05.02.2022 21:07
Arkadaşımın söylediklerinin aynısını onaylıyorum, aynı şekilde adımıza insiyatif uygulanmasını istiyorum, iyi forumlar.

#8 - 06.02.2022 00:23
.

#9 - 06.02.2022 00:35
Merhaba, uzun süredir roleplay oynamıyorum. Arkadaşım yerime ufak savunma yapmış fakat ben de bir şeyler eklemek istiyorum, kuralın ne olduğunu daha yeni öğrendim. Cidden bilmiyordum, insiyatifinize kalmış bir şey. Bundan sonra dikkat edeceğim.

Gayet açıklacıyı olduğunu düşünüyorum. Kuralın ne olduğunu bilmiyordum gibi bir savunma yapılacaksa herkes aynı şeyi yazsın.

Açıklamayı zaten yaptım, arkadaşlar ceza almayalım demiyor zaten fakat yaptığınız ihlaller ortada polemiğe girmeyelim gibi bir şey yazdın yukarıya hala konuyu uzatma peşindesin.
Daha fazla ileti kirliliği yapmaya gerek yok, sonuçlanabilir.