Konu: - Şikayet Geri Çekildi -  (Okunma sayısı 133 defa)

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 04.02.2022 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Welton_Silva - @Tommyshelby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Xavi_Agustin @DLeTS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04 / 02 / 2022 - 21:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ss'de gözüktüğü gibi aslında arkadaşa IC bir düşmanlığımız var ve bu yüzden şehirde onu arıyorduk şansa bir şekilde PD içinde bulduk onun ssleri yok o yüzden o konu altında şıkayet açamadık, fakat türkçe terim "naş" kullandığı için şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum, kolay gelsin.

« Son Düzenleme: 06.02.2022 09:17 FlameRainn »

#1 - 04.02.2022 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Xavi_Agustin @DLeTS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04 / 02 / 2022 - 21:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ss'de gözüktüğü gibi aslında arkadaşa IC bir düşmanlığımız var ve bu yüzden şehirde onu arıyorduk şansa bir şekilde PD içinde bulduk onun ssleri yok o yüzden o konu altında şıkayet açamadık, fakat türkçe terim "naş" kullandığı için şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum, kolay gelsin.

Şahitliğimi onaylamak ile birlikte bir şeye daha deyinmek isterim, bu yapılan rolde kişi 2 seviye ve bir illegal birliküyesine yaptığı agrasif davranışlardan ötürü illegeal role itmekte, ve ek olarak' da bunları yaparken güvenli bir bölge içinde barınarak VCP departmanında durmaktadır. Bununda özel olarak değinilmesini ve yapılan bu rolün gerekli adminler tarafından karar verilmesi uygun görmekteyim, iyi günler iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 04.02.2022 21:24 DLeTS »

R$U

*
#2 - 04.02.2022 21:30
Bunu'da buraya eklemek isterim. OOC kin ve OOC hakaret.  :garip:

#3 - 04.02.2022 21:46
Arkadaş oocdan sövdü sesldien konum istedi pmden konum istedi ss almadım dedim boşver geldi pdye oocdan öğrenip ben ona başka konum attım ooc arkadaşım polise şikayet ettim diye  beni arıyodu ooc ic her yerde oocdan bi şekilde öğrendi ben türkçe terim kullandığımı kabul ediorum ama onunda suçlaır var  attığı fotodada bana sömvdü mesajalrı sildi benim ssimi aldı

R$U

*
#4 - 04.02.2022 21:49
Selamlar. Fotoğrafa hiç bir şekide elleme yapmadım hatta gerekli chatlogu bulup atabilirim sorun yok. Ve yerini ooc den öğrenmedim bir muhabbetimiz bile yok bu konu hakkında tüm her yeri aradık artık dalga geçercesine pd'ye girdik ve arkadaşı orada afk bırakmış bekliyordu. PD den çıktık ve onunda çıkmasını bir süre bekledik fakat çıkmadı tekrar içeriye girdiğimde afk dan çıkmıştı, ss'de ki rolleri yaptık bu kadar başka bir rol dönmedi aramızda. OOC'den yer öğrenme gibi bir olay yok arkadaşın yalanlarıyla onu baş başa bırakıyorum, kolay gelsin.

#5 - 04.02.2022 21:56
yalan fln yok sesliye gelip lan tommy nerdesin fln dedi şahit getirebilirim  o şahitlik yapan kişiyle beraber sesliden hareket ediyolardı hatta bi andda beni çektiler lan sen nasıl oraya gititn fln dediler bende yukarı sesliye çıktım dinlemeden o mesajları sildi yetki versin loglardan bakalım ss atalım

R$U

*
#6 - 04.02.2022 22:08
Gülmekten başka vereceğim cevap yok dediği her şeyi yapabilriz aklında şüphe kalmasın kanıtlar var sorun yok.  :sampanya:

#7 - 04.02.2022 22:23
Polise şikayet ettiğim için bunları yapıyo benim telefon numaramı bana sormadan öğrendi kimsede yoktu numaram beni tuzağa çekmeye çalıştı ben ona sordum hatta napiyim diyeo da dedi git bence fln gittim bu orda bekliyodu silahla kçtım orda polisede yakalandım sonra salındım suçum yok diye bunn ismini verdim beni öldürücek diye hep bunun yüzünden yapıyo her şeyi

R$U

*
#8 - 04.02.2022 22:30
Hiç bir alakası yok onları yapmam ile. Olayı şu oluşumumuzun bulunduğu caddeye beni bıraktı sonrasında "Çete köpekleri" diye bir cümle kullandı hatta tüm birlik buna şahittir bu yaptıklarımızın hepsi bu yüzden olaylar başka yere çekilmesin lütfen!

#9 - 04.02.2022 22:58
tamam işte yaptım onu beni tarıycaktınız kaçtım sen beni aradın witson fln dedin çektin öldürcektin beni bende kaçtım seni şikayet ettim