Konu: [03.02.2022 - Valdemar_Griswold] RK  (Okunma sayısı 239 defa)

#0 - 03.02.2022 21:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valdemar_Griswold @cosmopolitan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ) Revenge-Kill
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK'lı olduğumu bildiği halde ateş açıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.02.2022 21:23 qLouiseQ »

#1 - 03.02.2022 21:48
Ssler gözükmüyor, düzenlersen savunmayı yapacağım ahbabım.

#2 - 03.02.2022 21:52

Pmden kusura bakma dememe rağmen 10 dakika için şikayet açıyorsun dostum, neyse artık. Bittiğini sanıyordum bende alarm değilim o yüzden vurdum /do ile rklı olduğunu da belirtmedin, ayrıca rklı iken China Town tarafında ne arıyordun git hoodunda rknin bitmesini bekle yani dostum, yapmak isteyene çözüm çok. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 03.02.2022 21:54 cosmopolitan »

#3 - 03.02.2022 22:00
/do dan Rk olduğumu belirtene kadar ateş ettin zaten ikincisi ise araç ile birisi orda beni alıp hastaneye götürmüştü ve orda ki barlardan birinde bir şeyler ikram  etmişti ardından orada AFK bırakmıştım oyuna döndüm hooda doğru yavaş yavaş giderken. /do dan vericeğim emoteyi beklemeden ateş etmeye başladın zaten.

#4 - 03.02.2022 22:00

SSleri saklama gibi bir amacım yok, yetkililer OOC jail atarsa yatarım hak etmişimdir. Ama arkadaş biraz alınmış sanırsam şanslısın yazmış.  ::)

Spoiler: GösterGizle
IC olayların karşılığını IC'de vermeye çalışın dostlar, herkes için daha sağlıklı olacak.

#5 - 03.02.2022 22:01
/do dan Rk olduğumu belirtene kadar ateş ettin zaten ikincisi ise araç ile birisi orda beni alıp hastaneye götürmüştü ve orda ki barlardan birinde bir şeyler ikram  etmişti ardından orada AFK bırakmıştım oyuna döndüm hooda doğru yavaş yavaş giderken. /do dan vericeğim emoteyi beklemeden ateş etmeye başladın zaten.

Belki sende de silah var bunu bilemem, senin emote vermeni beklersem belki de düşeceğim. Olayları tek taraflı ve ooc sinirinle düşünmeyi bırakmalısın bana sorarsan.

#6 - 04.02.2022 14:19
@qLouiseQ SS'leri güncelleyin lütfen.

#7 - 04.02.2022 14:55

Pmden kusura bakma dememe rağmen 10 dakika için şikayet açıyorsun dostum, neyse artık. Bittiğini sanıyordum bende alarm değilim o yüzden vurdum /do ile rklı olduğunu da belirtmedin, ayrıca rklı iken China Town tarafında ne arıyordun git hoodunda rknin bitmesini bekle yani dostum, yapmak isteyene çözüm çok. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

attığı ssler alttaki 2 ss @breackner

#8 - 06.02.2022 03:06
Şikayette ki SS'ler arkadaşın attığı son iki ss ama şu anda şikayetçi değilim. İptal edilip silinebilir. @breackner