Konu: Lamar Woodruf - Slient kullanımı  (Okunma sayısı 329 defa)

#0 - 03.02.2022 17:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ninext2 Lamar Woodruf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yasinsagin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey gözüküyor, arkadaş aimi sola tutup mermi Sarkis karakterine gidiyor. Videosu varsa atabilir, her şeyi net görürüz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.02.2022 18:50
Öncelikle slient değil, silent. Hileyi veya hileleri bilmediğiniz buradan belli.
Videoyu izlediğim, kendi ekranında beni motorla eziyorsun ama benim ekranımda ezmiyorsun, bu zaten beni ezdiğinde neden ileri gitmediğimi ve motordan hasar yemediğimi gösteriyor. Senin ekranında yerden kalkarken ben çoktan yerden kalkıyorum, buna optimizasyon sorunu diyoruz. Sıkmaya başlıyorum, animasyon bende girmediği için rahat bir şekilde ilk mermiyi tutturuyorum, ikinci ve üçüncü mermiyi tutturamıyorum . Saniyeler içinde silent'ı kapatamam. Açılmak için açılmış bir şikayet olduğunu düşünüyorum.

#2 - 03.02.2022 19:22
Kanka kullanmadığımız için bilmememiz normal. Senin bu bilgilere sahip olman şaşırtıcı değil.

#3 - 03.02.2022 19:29
Kanka kullanmadığımız için bilmememiz normal. Senin bu bilgilere sahip olman şaşırtıcı değil.
Yediğim ilk hile şikayeti. Bu şikayeti sizin açmanız da beni hiç şaşırtmadı. :D

#4 - 04.02.2022 06:34
Yetersiz kanıt.