Konu: [03.02.2022] Paul Walter - DM, MIXING  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 03.02.2022 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Walter, @emres100

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, MIXING

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı ilana koydum, Paul Walter denen arkadaş telefonla arayıp aracı satın alacağını söyledi ve Palomino'ya çağırdı. Konum attı ve gittim, daha sonrasında birden silahla ateş açtı ve beni düşürdü. Hem numarama forumdan ilanlara koyduğumu görüp mixing, hem de ateş açarak DM kuralını ihlal etti. Silahına el konulup ağır ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: MIXING KANITI;

DM kanıtı,

Ek açıklamalar(varsa): Silahına el konulup en ağır cezayı almasını istiyorum, böyle tipleri sunucuda görmekten bıktım.

#1 - 03.02.2022 17:21
Olaydan önce şahıs onaylı hood bölgesinde iken (GLM Racing) Aracına 4 bin dolar teklif yaptım kabul etmedi seni inip döverim tarzı konuşmalar sergiledi hem + olarak şahısın ismini daha önceki bir rolden biliyordum kendisi hatırlamıyor olabilir ilanlardada ismi yazdığı için gerçek hayattaki ilanlardaki gibi bu yüzden aradım ve çağırdım agresif rolüne karşılık verdim.

#2 - 03.02.2022 17:29
Olaydan önce şahıs onaylı hood bölgesinde iken (GLM Racing) Aracına 4 bin dolar teklif yaptım kabul etmedi seni inip döverim tarzı konuşmalar sergiledi hem + olarak şahısın ismini daha önceki bir rolden biliyordum kendisi hatırlamıyor olabilir ilanlardada ismi yazdığı için gerçek hayattaki ilanlardaki gibi bu yüzden aradım ve çağırdım agresif rolüne karşılık verdim.

Selamlar, ismimi sana söylememiştim. Ayrıca inip döverim demem beni vurabilirsin anlamına gelmiyor. Şikayet sonuçlansın.

#3 - 03.02.2022 17:42
Önceden role girdik diyorum zaten bugünki rolden bahsetmiyorum, bir araç satışında karşılaşmıştık oradan ismini biliyorum.

#4 - 03.02.2022 17:43
Ayrıca 'İnip Döverim' kelimesini onaylı bir hoodda söylersen bu onaylı hoodda agresif role yol açar ve bunu yapamazsın çünki GLM benim eski birliğiğim arkadaşlarım vs herkes orada

#5 - 03.02.2022 18:34
Uydurmak senin ana işin olmuş gibi gözüküyor, seninle polemiğe girip şikayeti daha fazla kirletmeyeceğim. SS'lerinle savunmanı destekleyebilirdin, şu an sadece sallıyorsun. Yönetime bırakıp sonuçlanmasını bekliyorum. Tarafımca başka yanıt gelmeyecek.

#6 - 03.02.2022 18:38
Dostum ne sallaması role girdik diyorum ismimi hatırlamıyorsan bu beni ilgilendirmez her konuştuğum kişiyle her girdiğim rolü ss almıyorum her oyuncunun yaptığı gibi şuanda yediremeyip ceza almam için bilmiyormuş ayaklarına yatıyorsun

#7 - 03.02.2022 18:39
Onaylı bölgemize gelip agresif davranıyorsun sonra yediremeyince yok tanımıyordum felan diyip bana suç atıyorsun chatlog atabilirim

#8 - 03.02.2022 22:10
Selamlar, yazdıklarını yediremeyip tekrar yazma kararı aldım.

Dostum, birliğinizin sanırım 10 gün illegal yasağı olması gerekiyor, ayrıca ben senle rol yaptığımı hatırlamıyorum? Chatloglar kanıt niteliği taşımaz. Lütfen daha fazla uzatmayıp kararı bekleyelim. Yönetim karar verir.

#9 - 03.02.2022 22:17
Dostum, rol yaptığımı hatırlamıyorum diyip yalan söyleme burada tamam mı? Motorun ile geldin Samira ve ben orada konuşuyorduk Samira kız karakteri ona şu motoru benden alır mısın dedin bende ben alırım dört bin dolara dedim sende inip döverim tarzı şeyler söyledin + olarak ben GLM'den değilim eskiden oradaydım arkadaşlarımın yanına gelmiştim sen hood bölgesinde agresif rol yapıyordun tamam mı? lütfen ne yaptığını bilerek konuş burada yalan söyleyeme gerek yok kural ihlalı yapmadım yediremeyip ceza almam için boşa çaba sarf etme okey? rol yapıyoruz burada.