Konu: [03.02.2022] Steven Rong - Silent aim  (Okunma sayısı 431 defa)

#0 - 03.02.2022 16:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Rong @curve  [/member]
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ]Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün ki çatışma sırasında birisi ile 1v1 çatışırken bana silent ile vurduğunu fark ettim. Dostumuz mermiye falso veriyor. 7 level Kasparov intihar komandosu zaten. Sobeit ile girmek farz olmuş bu arkadaşlara
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):https://cdn.discordapp.com/attachments/738782103399039089/938232675993534534/unknown.png Kasparov oluşumunda şu tayfanın gözetim altına alınması gerekiyor. 3 günde 5 ayrı hile çıktı bu arkadaşların. Hiç bir şekilde kaybedecek bir şeyleri yok, sunucuyu her yerde kötüleyen ve hilesiz oyuna girmeyen birkaç kişi.

#1 - 03.02.2022 17:02
o an laglıydım, o ana ait editsiz bir videon falan varsa atabilirsin, bu alttaki sste benim gözümden kare, sıktığım gibi ardından aimi sağa kaydırıyorum, senin videona da öyle yansımış olabilir  O:-)

« Son Düzenleme: 03.02.2022 17:05 curve »

#2 - 03.02.2022 17:18
Kanıtta her şey net gözüküyor zaten, eğer varsa video siz atabilirsiniz. Videolu halini, İnternetim iyi değil ve birkaç dakikaya bende videoyu upload ederim.

#3 - 03.02.2022 17:25
Kanıtta her şey net gözüküyor zaten, eğer varsa video siz atabilirsiniz. Videolu halini, İnternetim iyi değil ve birkaç dakikaya bende videoyu upload ederim.

Benim attığım kanıtta da her şey gözüküyor zaten. Hile kullanan birisi de değilim, o an laglıydım, bunu zaten belirttim. Sıktığım gibi aimimi sağa kaydırıyorum, yönetici kararına kalmış.

Bu da diğer kanıtım, tekrardan iyi forumlar.

#4 - 03.02.2022 18:06

Benim attığım kanıtta da her şey gözüküyor zaten. Hile kullanan birisi de değilim, o an laglıydım, bunu zaten belirttim. Sıktığım gibi aimimi sağa kaydırıyorum, yönetici kararına kalmış.

Bu da diğer kanıtım, tekrardan iyi forumlar.
Hiç bir şey anlaşılmıyor, cross benim üstüme bile gelmiyor sslerde. Aldığının ssler çok anlık, videonuzu bekliyorum.

#5 - 03.02.2022 18:39
@curve Sanırım videolu oynuyorsunuz, bu iyi. Lütfen videoyu gönderin. Video yoksa bile ekran görüntüsünü editsiz bir şekilde yollayın, aksi taktirde yasaklanacaksınız.

#6 - 04.02.2022 19:57
eve donunce ssi atacagim, disardayim

#7 - 07.02.2022 17:23
3 gündür ss atmanızı bekliyoruz, biz ss atmanızı beklerken /ck komudunu kullanarak ck çekmişsiniz. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyebilirdiniz, zaten yasaklanacaktı.

#8 - 08.02.2022 12:59
Hangi birlikle, hangi savaşta ihlal yaptığın bir kenara not alındı. Düşük rank olmaları ve hile kullanmaları bir oluşum için daha zararlı, daha etkili bir yaradır. Kişi forum üzerinden yasaklanacak.